mini

Érkeznek a MINI új különkiadásai

2022.02.09.

Márciusban egyszerre gurulnak reflektorfénybe a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio triumvirátusához megrendelhető Resolute Edition, a MINI Clubman kiváltságaként érkező Untold Edition és a MINI Countryman egyediségét fokozó Untamed Edition különkiadások.

A MINI modellek által fémjelzett vezetési élményt, összetéveszthetetlen megjelenést, prémium minőséget és egyedülálló stílust a brit prémiumgyártó 2022 tavaszán új különkiadásokkal kapcsolja magasabb fokozatba. A hagyományokkal átitatott márka most először mutatja be egyszerre a modellpalettáján elérhető négykerekű kedvencek új különkiadásait.

2022 márciusában a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio portfóliója a Resolute Edition különkiadással gazdagodik, amely ezzel párhuzamosan a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE modellhez is megrendelhetővé válik. A MINI Clubman különlegességét ezzel egy időben az Untold Edition, a MINI Countryman sokoldalúságát pedig az Untamed Edition különkiadás emeli új szintre.

A különkiadásokat a készítők mindegyik modell esetében úgy tervezték meg, hogy azok még tovább erősítsék a négykerekű kedvencek hamisítatlan kisugárzását, miközben a gondos precizitással megtervezett, exkluzív kiegészítők és felszereltségi tételek a modellek stílusjegyeiben rejlő egyediség új dimenzióját váltják valóra. A Resolute Edition különkiadás egyértelműen az adott prémium szegmens etalonjának egyediségét, hagyományokban gazdag stílusát, magabiztosságát és összetéveszthetetlenségét hirdeti.

A MINI Clubman sokoldalú kvalitásait – amelyeket az egyedülálló vázkoncepció és a stílusos karosszéria-kialakítás még tovább erősít – az Untold Edition különkiadás rendkívül intenzíven helyezi a figyelem középpontjába, míg a MINI Countryman palettáján elérhető Untamed Edition különkiadás már első ránézésre is egyértelművé teszi, hogy a sokoldalú ötajtóst a városhatárokon túlmutató spontán kalandok éltetik.

Mindegyik különkiadás típus-specifikus stílusjegyekkel, kiváltképp figyelemfelkeltő karosszériafényezési árnyalatokkal és könnyűfém keréktárcsa-garnitúrákkal, prémium minőségű utastéri tételekkel és exkluzív dekorbetétekkel fokozza tovább a négy keréken átélhető egyediséget.

A brit prémiummárka ügyfelei ráadásul személyes igényeik és preferenciáik szerint is összeállíthatják a MINI új különkiadásait. Az egyes felszereltségi tételek például szabadon kombinálhatók a típus-specifikus Komfort, Driver Assistance és Connected csomagok tételeivel. Sőt mi több, az új különkiadásokhoz olyan egyedi opciók is elérhetők, mint például a Steptronic sport automataváltó, az adaptív futómű, a Harman Kardon audiorendszer vagy a panoráma üvegtető.

 

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.08
Angliából lopott autót foglaltak le a rendőrök Békés megyében, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen....
2022.08.08
A nagyközönség számára először idén júniusban bemutatott új Peugeot 408 Fastback most a Louvre-Lens....
2022.08.08
Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő úgynevezett vadelütéses balesetekhez riasztották a....
2022.08.08
Nemrég jelentette be a BMW, hogy több funkciót is előfizetéses rendszerben fog kínálni vásárlói....
2022.08.08
Az előző versenyhétvégéhez hasonlóan Michelisz Norbert vasárnap a túraautó-világkupa (WTCR)....
2022.08.08
Az észt versenyző idei második sikerét szerezte, a hazaiak kedvence, Kalle Rovanperä csak 6,8....
2022.08.08
Ráfutásos balesetet rögzítettek az M3-as autópálya kamerái: ha csak kicsit nagyobb követési....
2022.08.08
Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben,....
2022.08.08
A korhatárok csökkentése ellen kampányol a legrangosabb európai közlekedésbiztonsági szervezet.   ..
2022.08.07
Felelőtlen száguldozás a városban. ..