Budapest

Vérlázítóan türelmetlen és szabálytalan autósról készült videó

2022.08.03.

A Budapesti Autósok portál egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzített egy szomorú felvételt, a videót Lefulladt a szerencsétlen, ennyi türelem volt mögötte címmel tett közzé az oldal.

- Tegnap délután Gödöllőn, a Szabadság út, Dózsa György út sarkán a kanyarodó sávban lefulladt egy autó. Ez a lámpa kb. 5 percig piros és utána 15 másodpercig zöld, szóval rosszul van beállítva és emellett ott van a HÉV is, úgyhogy eleve türelmetlenek voltak az előttünk állók is. A Volkswagen Passat a sort végig előzte, majdnem összeütközött a lefulladt autót kikerülőkkel is - írta a bpiautosok.hu olvasója. Hozzátette, "itt szívás a balra kanyarodás, de ez nem ok arra, hogy minden szabályt áthágva, nulla türelemmel törjétek össze magatokat..."

A képre kattintva videó indul.

- Rekordgyanús felvétel. Van itt minden: záróvonalazás, piroson áthajtás, zebrán előzés, büntető kormolás - írta az egyik kommentelő. Hasonló véleménnyel volt egy másik: "Ez kicsit olyan, mint amikor egy ABCD ikszelgetős teszten arra a kérdésre, hogy milyen szabálytalanság történt a felvételem a D opció -  "mindegyik" a helyes válasz. Az A opció a piros lámpa, a B a záróvonal, a C pedig az indexelés elmulasztása."

- Amíg nem lesz igazán komoly büntetés egy egy ilyen esetért, amíg ilyen kegyes a rend ura az utakon, addig ez így lesz itthon továbbra is - írta az egyik elkeseredett hozzászóló. Keményebben fogalmazott egy másik: "lyen halovány büntetési tételek és gyatra lebukási ráta mellett sosem lesz rend. Az is vicc, hogy nem kell nyilatkozni, hogy ki vezette az autót. Tűzzel-vassal kellene írtani a forgalomba nem való, pszichikai állapota miatt alkalmatlan sofőröket."

Volt, aki azt emlegette fel, hogy Ausztriában a 30-as zónában ment 30-cal, és akkor sem akarta letolni senki. Ehhez képest az a felvétel olyan, mint egy orosz dashcam videó. Más a füstokádó autót idézné be egy mérésre.

- Ez a kereszteződés elég problémás. A hátulról berepülő autós honnan tudta, hogy lerobbant az első? Szerintem függetlenül a szitutól ő eleve előzéssel tervezte a kanyarodást.... - vélekedett az egyik autós.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.11
Balesetet szenvedett egy siklóernyős a Hármashatárhegyi repülőtér közelében. ..
2022.08.11
Izgalmas és homályos kalandjai miatt film is készült életéről, igaz, kicsit más figuraként jelent....
2022.08.11
Mintegy 4,2 milliárd forint állami forrásból négysávosra bővítik az 52-es főutat Kecskeméten,....
2022.08.11
Az Easyjet mellett a Ryanair idén a világ egyik legjobb fapados légitársasága – írja a Travelbook.....
2022.08.11
Hetven évvel ezelőtt vette kezdetét Mladá Boleslavban a teljes egészében acél karosszériával....
2022.08.11
2022 első hat hónapjában 57 ezer 411 új személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, 11,4....
2022.08.11
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma júliusban 1 294 608 fő volt, elérte a járvány....
2022.08.11
Retró hétvégét tart a MÁV a Balatonnnál augusztus 13-án és 14-én, a szerelvényeket többek közt....
2022.08.11
Minden szabályt áthágott a taxis, aki két piros lámpánál, sajátos vargabetűvel pofátlankodott át a....
2022.08.11
Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság....