Hyundai

Milánóban mutatkozott be a Hyundai KONA

2017.06.14.

A vadonatúj KONA a Hyundai SUV megbízhatóságára épít, a márka iránti érdeklődés fokozásának és új vásárlók elérésének haladó szellemű megközelítésével, valamint annak a célnak a fenntartásával, hogy 2021-ig első helyre kerüljön Európában az ázsiai gépkocsigyártók között.

- A vadonatúj KONA nem csupán egy új autó a Hyundai által alapított SUV-kategórián belül - fontos mérföldkő számunkra, mellyel 2021-ig az első helyre akarunk kerülni Európában az ázsiai gépkocsigyártók között” - nyilatkozta Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezető igazgatója. “Igazi SUV-génjeivel, jövőt idéző formatervével és prémium funkcióival a KONA a modern ügyfelek életmódját tükrözi, növeli a márka vonzerejét és új ügyfeleket vonz.”A vadonatúj KONA karcsú, erős formatervet kínál full LED ikerfényszórókkal, kéttónusú tetővel, tíz különböző és egyedi színválasztékban. Az ülések és a kormánykerék színes varrása, valamint a légbeömlők körüli kiemelések a KONA belső terét mintegy másodlagos bőrréteggé alakítja, mely láthatatlanul védelmezi tulajdonosát a külső behatásoktól.

A KONA igazi SUV négykerék-meghajtással, hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) és a Hyundai legújabb erősorrásaival: a modern turbómeghajtású benzinmotoroktól a legújabb generációs dízeltechnológiáig.Az új, és a Hyundainál először elérhető reflexiós üvegből készült head-up kijelző osztályelső fényerősséggel a járművezető szempontjából lényeges információkat közvetlenül a vezető látótengelyében mutatja. A Display Audio – a Hyundai következő újdonsága – az utasok számára elérhetővé teszi az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazások használatát a 7-hüvelykes kijelzőn.Az új, nagyteljesítményű Krell hangrendszer nyolc hangfalat és egy erősítőt foglal magában, melyek koncerttermi hangminőséget biztosítanak minden utas számára. A KONA széles skálájú aktív biztonsági felszereltséget kínál, beleértve a gyalogosfelismerő móddal is rendelkező autonóm vészfékező rendszert. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.12.05
A mára Európában 99%-ban öntötő hibrid elektromos autókat értékesítő, vadonatúj plug-in hibrid....
2022.12.05
A rendőrség Magyarország egész területén 2022. december 5. és 11. között közúti ellenőrzést végez....
2022.12.05
A Schaeffler fokozza a szoftver- és elektronikai fejlesztésben való részvételét. Ennek érdekében a....
2022.12.05
Mindent áthat az új, hódító világvallásnak tekinthető progresszív liberális ideológia. Már a....
2022.12.05
A 400 forint körüli euró árfolyam továbbra sem kedvez a használt autó importnak. 2022-ben....
2022.12.05
Az ABB új szerepében, a sorozat hivatalos töltőbeszállítójaként bemutatta azt a töltéstechnológiát....
2022.12.05
Nagy-Britanniában 23,5 százalékkal, 142 ezer 889 darabra nőtt az új autók eladása novemberben az....
2022.12.05
Két perc alatt kétszer hajtott bele a traffipax ellenőrzésbe az a sofőr, aki a napokban....
2022.12.05
Az online autókereskedelem elleni egyik fő érv, hogy az ember ki akarja próbálni az autót, ahhoz....
2022.12.05
Hannover felé indult egy gép 77 utassal a fedélzetén, Németország helyett azonban újra Bécsben....