drift

Kunmadaras – szárnyakat adott…

2020.06.12.

Végre megtarthatta a Drifting.hu az első drift versenyt idén. A sportért rajongók már alig várták, hogy végre egy kis gumifüstöt érezzenek, a pilótáknak is viszketett már a talpa, hogy rálépjenek a gázra. Kunmadarason a Street és a Pro2 kategória versenyzői végre driftelhettek egy nagyot…

A helyszín nem mindenki számára volt ismeretlen, hiszen Kunmadarason volt már néhány verseny és edzésnap is. Minden pilóta izgatottan várta, hogy végre kipróbálhassa, hogy a hosszúra nyúlt kényszerpihenő alatt átalakított, tovább fejlesztett autók hogyan szuperálnak majd.

A Street kategóriában versenyzők természetesen egyedül vágtak neki a nyomvonalnak, nem kellett páros csatában lefűzniük azt. Izgalmakban mégsem volt hiány, hiszen több rutinos és sok új versenyző is megjelent az évadnyitó versenyen, akik gyönyörűen mentek végig a pályán, feladva a leckét ezzel a másiknak.

A Street kategória dobogója végül így alakult: 1. Hrabovszky Mihály, 2. Katona Nándor, 3. Tardi Milán. Hrabovszky Mihály élete első versenyén vett részt, és elárulta mi kellett ehhez a győzelemhez. - Egy megbízható autó, amit én építettem; ismerem minden porcikáját. Kellett egy jó gumistratégia, és számomra a legfontosabb a család és a barátok, akik mentálisan támogattak! Természetesen az ellenfelek nagyszerű teljesítménye is ösztönzően hat rám - mondta.

A Pro2 kategória versenyzői természetesen már tsuisok során mérték össze tudásukat. Most is bebizonyosodott, hogy jó néhány Pro2 pilótának már a profik között lenne a helye, hiszen izgalmasabbnál izgalmasabb csatákat láthattak a versenyre kilátogató nézők.

Fotók: Lukács Balázs

A Pro2 kategória legjobbjai most ők lettek: 1. Bognár Barnabás, 2. Cselőtei Patrik, 3. Robert Horensky. Hogy melyik csata volt a legnehezebb a győztes, Bognár Barnabás számára? - Igazából minden csata valamilyen szempontból nehéz volt, de inkább igyekeztem autózni egy jót - mondta. A profik első versenyére sem kell már sokat várni, hiszen július 17-én és 18-án a Rabócsiring újra tőlük és a gyönyörű Ladáktól lesz hangos.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.26
Színes programokkal várja a családokat a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút a hűvösvölgyi végállomáson....
2022.05.26
A baleset forgalmi akadályt okoz az M0-s felé vezető oldalon - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2022.05.26
Megújult tartalommal, kétszer nagyobb területen nyit újra szombaton a Közlekedési Múzeum időszaki....
2022.05.26
Nyilvánosságra kerültek az első fantáziaképek a kínai Great Wall által tervezett hatkerekű....
2022.05.25
Hát ÓRIÁSI! Mindezt jelezték is egy kevésbé diszkrét, a furgon oldalán végigfutó felirattal, ami....
2022.05.25
- Kőszegi Lászlót választotta főtitkárnak a Magyar Lízingszövetség elnöksége - közölte a szervezet....
2022.05.25
- Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze a 65-ös út Tolna megyei szakaszán, a regölyi....
2022.05.25
Tovább bővítette látványos funkcióit a Google Maps. Mostantól madártávlatból is megcsodálhatunk....
2022.05.25
A külföldi továbbképzés vagy felmondás között választhatnak a szerbiai Fiat-gyár dolgozói, miután a....
2022.05.25
Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke lesz a vendége a Sláger FM-nek ma este 22 órakor. A....