személyi hír

Arnaud Lagandré az AImotive új kereskedelmi igazgatója

2021.06.04.

Az AImotive, a világ egyik legnagyobb független csapata, amely a vezetésautomatizálást támogató technológiákat fejleszti bejelentette, hogy Arnaud Lagandré chief commercial officer-ként (kereskedelmi igazgató) csatlakozik a cég budapesti csapatához. A francia származású szakember több mint 25 éves nemzetközi autóipari tapasztalattal érkezik a magyar vállalathoz, a Continental európai, észak-amerikai és ázsiai központjaiban eltöltött évtizedek után.

Lagandré számára nem ismeretlen terep az ADAS (vezetéstámogató rendszerek) és vezetés automatizálás piaca, hiszen az elmúlt hat évben a Continental ADAS LiDAR csapatát vezette a kaliforniai Santa Barbarában. A francia szakember egy önvezető rendszerekbe beépíthető LiDAR-t fejlesztő mérnök csapatot vezetett, majd a Continental globális kutatás-fejlesztés részlegét igazgatta, ezután pedig a teljes észak-amerikai régióért volt felelős. Új munkakörében, az AImotive kereskedelmi tevékenységéért felel majd, ideértve a nemzetközi értékesítést, a partnerkapcsolatok menedzselését és a marketinget.

„Az iparág belátta, szinte lehetetlen, hogy egyetlen cég egyedül piacra dobjon egy biztonságos és megbízható önvezető járművet. (…) Partnerségekre és iparági szintű szoros együttműködésekre lesz szükség a sikerhez” – nyilatkozta a vezetésautomatizálásról Arnaud Lagandré. Hozzátéve, „úgy érzem, az AImotive termékportfóliója válaszol az iparág igényeire, segít felgyorsítani a fejlesztést és a percepciós algoritmusok megbízhatóságát is növeli.”

"Arnaud csatlakozása hatalmas mérföldkő az AImotive történetében” – mondta Kishonti László, az AImotive alapítója és ügyvezetője. "Az, hogy egy elismert autóipari vállalat felsővezetője egyetért azzal, ahogyan mi elképzeljük a vezetésautomatizálás jövőjét, visszaigazolása a filozófiánknak és technológiánknak is."

Arnaud Lagandré az AImotive budapesti székhelyéről dolgozik majd a cég nemzetközi kereskedelmi csapatával Münchenben, az Egyesült Államokban és Japánban.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

                                      

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.06.22
A következő napokban is forróságra lehet számítani. Emellett a magasban a Szaharából sivatagi por....
2021.06.22
Majdnem kigyulladt a szemlén a Mazda. ..
2021.06.22
A tavaszi HUMDA SIM LIGA szimulátorbajnokságon győztes Blazsán Patrik bejutott a tokiói olimpia....
2021.06.22
Sarah Simpson szeptember 1-től veszi át a Nagy-Britannia Porsche Cars vezérigazgatói posztját. ....
2021.06.22
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei június 22-én délelőtt....
2021.06.22
A Hyundai átveszi az amerikai robotikai céget, a Boston Dynamics-ot – írja az automobilwoche.de. Az....
2021.06.22
Rendkívül sokrétű megmérettetésen bizonyíthatták tudásukat a Ford Márkakereskedői hálózat....
2021.06.22
Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi az M7-es autópálya és az M0-s autóút....
2021.06.22
Vízvételi és hűsítőpontokat állított fel Budapest legforgalmasabb helyszínein a Budapesti....
2021.06.22
Több kilométeres a torlódás az M0-s autóút több részén is javítási munkák miatt - közölte az....