Maas

Amerikában is gőzerővel terjednek a MaaS megoldások

2021.04.12.

Idén tavasszal 15 nagyvárosban vezetik be az Umo integrált platformot.

 

A Cubic bejelentette az Umo elnevezésű, teljesen integrált platform elindítását. Ez a megoldás lehetővé teszi a közlekedők számára, hogy kényelmesen fizessék meg a viteldíjakat, és megtervezhessék az utakat, bónuszokat gyűjtsenek a tömegközlekedés használatáért, és hozzáférhessenek valós idejű utazási információkhoz a mobilitási élmény optimalizálása érdekében.

Az Umo platform-alapú megközelítését úgy tervezték, hogy a legkisebb buszüzemeltetőtől kezdve a nagyobb városokig minden méretű ügynökség számára előnyös legyen. Az Umo nagyvárosok és metropoliszok számára is előnyös megoldásokat nyújt: a meglévő viteldíj-gyűjtési rendszereket egészíti ki olyan lehetőségekkel, mint a továbbfejlesztett multimodális utazástervezés, a következő generációs mobilalkalmazások, a digitális hűség- és bónuszprogramok, illetve az utastájékoztatás és a MaaS platform.

Egy mobilban minden közlekedési megoldás (kép: ITT, pxhere.com)

"A városok paradigmaváltáson mennek keresztül a közlekedés terén. A COVID-19 egy olyan évtizedet zár be, amelyben a közlekedési ökoszisztéma a magánhálózatok komplex egyvelegét teremtette meg a hagyományos közösségi közlekedési hálózatok mellett." – nyilatkozta Mick Spiers, az Umo vezérigazgatója. „Az Umo-val az a célunk, hogy az optimalizált közlekedési megoldásokkal javítsunk a a városok életminőségét világszerte. Platformunk minden utazótípus számára elérhető, és biztosítja az emberek számára szükséges eszközöket torlódások, késések elkerüléséhez, végső soron stresszmentes utazáshoz.

„Az Umo egyetlen, több közlekedési szolgáltatót magába foglaló platform. Az ügyfelek előfizetéses modellen keresztül csatlakhatnak és vehetik igénybe a szolgáltatást, nagyjából úgy, mint ahogy a Spotify-t, Netflix-et vagy a Microsoft Office 365-öt használjuk.”- teszi hozzá Spiers.

Az Umo hat különböző közlekedést támogató megoldást tartalmaz, amelyek mindegyike egy önálló eszköz, amely az Umo platform egyéb tagjaival kombinálva még produktívabbá válik. A felhasználók az Umo alkalmazásaihoz kényelmes és könnyen használható Umo mobilalkalmazáson vagy az érintés nélküli bank- vagy metrókártyán keresztül férhetnek hozzá. Az első Umo termékek, az Umo App és az Umo Pass idén tavasszal debütál az Egyesült Államok 15 nagyvárosában.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

nyitókép: ITS Technology International, pxhere.com

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.14
Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az....
2022.08.14
Inárcs közelében lassítja a forgalmat a baleset - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2022.08.14
Jól fogadták az utasok a Szeged és Hódmezővásárhely között menetrendszerűen közlekedő....
2022.08.14
Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjában tisztázzunk a titokzatos autós rövidítéseket, és a....
2022.08.14
Zwickaui járműgyárában aVolkswagen július 14-én üzembe helyezte Szászország első olyan gyorstöltő-....
2022.08.14
"Annyi durva dolog történt mostanában az utakon, hogy úgy gondoltuk, hozunk egy kis pozitív....
2022.08.14
Ahogy mozdul az autóipar a villanyosítás és az önvezetés felé, úgy lesz a vezetés élménye egyre....
2022.08.14
Meghalt egy fának ütköző autó sofőrje Bakonysárkány és Mór között - írja az MTI. ..
2022.08.13
Ideiglenesen kikerült a rendelhető modellek közül az új Lexus LX Japánban, ugyanis annyi rendelés....
2022.08.13
Valami gyanús, inkább hagyjuk. ..