közlekedébiztonság

NÚSZ: meghosszabbítják a videópályázatot

2021.10.05.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) három héttel meghosszabbítja idei videópályázata benyújtási határidejét. Az „Ezt tanultam a biztonságos közlekedésről” címmel útjára indított megmérettetésre 2021. október 31-ig várja általános- és középiskolás diákok munkáit. A videópályázat célja a biztonságos közlekedés fontosságára való figyelemfelhívás és az érintett korosztály alkotásra ösztönzése.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) idei, immár második videópályázata keretében arra kéri a gyerekeket, mutassák meg, mit jelent számukra a biztonságos közlekedés, mit tanultak a témában a szüleiktől, az iskolában, vagy akár a saját tapasztalataikból. A minimum 15, maximum 60 másodperces videókban bemutathatnak a témába vágó közlekedési helyzeteket, értelmezhetnek közlekedési szabályokat. A lehetőségeknek csak a gyerekek kreativitása szabhat határt.

A megmérettetésre általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok jelentkezhetnek. A két korcsoport első három helyezettjét díjazzák. A legjobb alkotások beküldőinek nyereménye egy-egy GoPro HERO8 kamera valamint a győztesek Hoffer Zsolttal, a Hungarian Police Rallye Team (HPRT) pilótájával elmehetnek egy élménykörre a HPRT rali-versenyautójával. A második és a harmadik helyezettek jutalma ajándékutalvány, 50, illetve 30 ezer forint értékben.

A pályamunkákat a jelentkezőknek a YouTube-ra kell feltölteniük, és a pályázatot 2021. október 31-én éjfélig kell beküldeniük a kommunikacio@nemzetiutdij.hu címre. A nyertesek nevét a NÚSZ Zrt. 2021. november 8-ig közzéteszi. A megmérettetésről, a pályázat beküldésének pontos részleteiről a részvételi szabályzatban olvasható további információ.

A NÚSZ Zrt. idén a #közlekedjbiztonságosan kampánya keretében minden eddigi kezdeményezésénél szélesebb társadalmi együttműködést hívott életre a biztonságos, kulturált közlekedés fontosságára való figyelemfelhívás érdekében, nem csak a gyerekekre fókuszálva. Az elsősorban a közösségi médiafelületekre koncentráló kampány során többek között a Hungarian Police Rallye Team és a M1RA csapat közreműködésével, edukációs videókkal, közvélemény-kutatással és közlekedés-biztonsági témájú előadással irányítja rá a figyelmet a téma fontosságára.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.02
Az olasz autósok számára a parkolás központi kérdés, ami a modern mobilitási törekvések egyik....
2021.12.02
A baleset térségében forgalomkorlátozásra kell számítani - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.12.02
Az Air Care System technikájával kiegészített ŠKODA Climatronic légkondicionáló berendezések....
2021.12.02
Jól jön a segítség. ..
2021.12.02
Az orosz fővárosban 26 elektromos oktatóbuszt állítottak forgalomba 2021-ben, hogy segítsék a....
2021.12.02
Az elektromos autókat gyártó kínai Nio stratégiai együttműködésre lépett a Shell-lel egy több....
2021.12.02
Állampolgári segítséget kérnek a dunakeszi rendőrök annak a sofőrnek az azonosításához, aki zebrán....
2021.12.02
Az UAZ autógyár – iparági szakértők szerint – indiai közvetítéssel hamarosan megkezdheti a Jeep CJ-....
2021.12.01
Lehet, szabad-e egymással összevetni Barcelona jelképét, a Sagrada Família templomot, a Chaos....
2021.12.01
- Olyan univerzális, újrafelhasználható űrhajót fog létrehozni Oroszország az új orbitális állomás....