BMW

A MINI elkészítette a Gentlemanek Játszóterét

2016.01.20.

Különleges kompozícióval készült a MINI a Firenzében január 12-15. között megrendezett 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválra: a „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű kiállítói objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait, a vadonatúj MINI Clubman stílusában.

A MINI tovább folytatja úttörő együttműködését a világszerte kimagasló népszerűségnek örvendő Pitti Immagine divatvásárral: a két vállalat az innovációk iránti megszállott szenvedélyben, a részletekre való összpontosításban, a szüntelen megújulási vágyban és a példaértékű minőség iránti elkötelezettségben egyformán osztozva időről időre olyan közös projekteket hív életre, amelyek új stílusirányzatok megszületéséhez járulnak hozzá.

Fiatal tehetségek a figyelem középpontjában

A MINI és a Pitti Immagine a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon ismét összefogott, hogy közös támogatásukról biztosítsák a divatvilág legígéretesebb fiatal tehetségeit. A földkerekség elsőszámú, férfidivattal és kortárs ruházati stílussal foglalkozó nemzetközi eseményét idén január 12-15. között rendezték meg Firenzében, az olaszországi város legnagyobb történelmi emlékműveként számon tartott Fortezza da Basso középkori erődben, ahol a MINI első ízben mutatta be a támogatását élvező nemzetközi divattervezők „The Latest Fashion Buzz” elnevezésű válogatását. A rendhagyó kollekcióban azon művészek munkái kaptak helyet, akik a férfidivat területén jövőbe mutató újdonságokkal és modern ötletekkel rukkoltak elő, személyiségüket merész innovációk egyedülálló alkalmazásával állítva a középpontba.

A vadonatúj MINI Clubman ihlette játszótér

A Pitti Immagine tehetségeinek nemzedékeit összefogó „Pitti Generation(s)” kiállítás exkluzív értelmezéseként a MINI egy kivételesen rendhagyó játszótér-kompozíciót tár a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztivál látogatói elé. A vadonatúj MINI Clubman ihlette „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű, egyszerre elegáns és ötletes objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait: a gyermekkor és a felnőttkor különleges találkozásakor egyszerre elevenednek meg a látogatók előtt a fiatal- és felnőttkori gondolatok, hamisítatlanul egyedülálló módon idézve fel a különböző személyiségek mélyen lakozó emlékeit.

A MINI megújult márkastratégiája

A BMW Group 2015. júniusában, a vadonatúj MINI Clubman berlini világpremierjén jelentette be a MINI új termékportfólióját és felfrissített márkaarculatát, amelyet az innovatív dizájn, az összetéveszthetetlen egyéniség és a belső értékek hármas egysége határoz meg. A brit kisautó-gyártó globális újradefiniálása új fejezetet nyit a MINI sikertörténetében, miközben új magaslatokba emeli a márka immáron tradicionálissá vált, szüntelenül megújuló imázsát, amely rendre utat mutat a dizájn-innovációk terén és úttörőként formálja az egyes korszakok irányzatait.

A MINI megújult márkaarculata minden nélkülözhető elemet elhagy, hogy még inkább a lényeges dolgokra összpontosítson. Eme filozófia minden téren az abszolút mondanivalóra helyezi a hangsúlyt, értékeit pedig páratlanul egyedi úton ismerteti meg az emberekkel. A kétdimenziós logó, az új tipográfia és a vadonatúj színséma egyaránt a megújult márkaarculat alappilléreit jelentő letisztultságot és hitelességet erősíti, miközben újraértelmezi a MINI fogalmát, hogy a brit kisautó-gyártó a jövőben is iránymutató egyéniségként lehessen jelen.

A MINI és a Pitti Immagine közötti együttműködés

A Pitti Immagine egy Olaszországban évente megrendezett elsőrangú divatvásár, amelynek keretein belül 1972 óta évente két alkalommal a Pitti Uomo elnevezésű férfidivat-fesztivált is életre hívják, hagyományosan Firenzében. A fesztivál kiemelt hangsúlyt fektet a fiatal, feltörekvő és a hagyományokkal esetenként szembemenő divatmárkákra. A MINI és a Pitti Immagine közötti együttműködés 2015. januárjában vette kezdetét és azóta számos projektre kiterjedt már. A 2015. január 13-16. között megrendezett 87. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon például a MINI és a Pitti Immagine Alberto Premi cipőkészítőt választotta meg a legtehetségesebb fiatal tervezőnek, aki ezután speciális MINI kollekciójának innovatív lábbelijeit a Salone del Mobile kiállításon is bemutathatta 2015. áprilisában.

A MINI 2015. júniusában, a 88. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon bemutatta, hogy márkafilozófiája az autóiparon kívülálló világra is kiterjeszthető: hat fiatal olasz tehetséggel együttműködve életre hívta a vadonatúj MINI Clubman ihlette első „MINI Gentleman Kollekciót”, amelynek hat nívós divat- és életmód-kiegészítője az olasz szaktudást kreatív és innovatív részletekkel ötvözi.

Az első „MINI Gentleman Kollekció” hatalmas sikerét követően a MINI 2016. júniusában, a 90. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon tovább folytatja a fiatal tervezőkkel és tehetségekkel való együttműködését.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.19
A leggyakoribb hibát követte el: a mellette lévő sávban megállt az autó a gyalogátkelő előtt, ő....
2022.08.19
Összeütközött két autó az 51-es úton Dunavarsány közelében, az útszakaszt teljes szélességében....
2022.08.19
Több mint kétszer annyival ment, mint a megengedett. ..
2022.08.19
Az indiai autók 2022-ben jelenhetnek meg az orosz autópiacon – írja a carsweek.ru. A Business News....
2022.08.18
Egy turisztikailag népszerű település igyekszik minél nagyobb, akár idényjellegű forrásokat bevonni....
2022.08.18
Két motoros életét vesztette Parádsasvár közelében. Teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés. ..
2022.08.18
Egy Ifo-tanulmány szerint különösen az autógyártók és a gépipar szenvednének súlyos károkat, ha....
2022.08.18
Egy korszak a végéhez közeledik, több új elektromos és hibrid személygépkocsit adtak el idén, mint....
2022.08.18
Valamikor a 80-as években tartalékosként behívót kaptam egy katonai továbbképzésre. A behívó....
2022.08.18
Az eset Angliában történt ugyan, de a baleset megdöbbentő. A felvételt az Origo szúrta ki. ..