Bemutató

Magyarországi premier: Iveco T-WAY

2021.07.20.

Megjelent a közismert építőipari billencs, az Iveco Trakker utódja, az Iveco WAY család legújabb tagja, a T-WAY. A termékbemutatót az Eurotrade Kft. tartotta a központi telephelyén, Kisigmándon.

 

Húsz hónapja találkoztunk utoljára személyesen – kezdte köszöntőjét Szücs Attila, az Eurotrade Kft. ügyvezetője. – Az április végi világpremier után Közép-Európában itt láthatják és próbálhatják ki az Iveco új modelljét. Az Iveco és az Eurotrade között 20 éves munkakapcsolat áll fenn.

Mielőtt a részletekre rátért volna az ügyvezető, értékelte az pandémiás időszakot:

- Árbevételünkre tragikus hatással volt a koronavírus. Haszonjármű értékesítésünk visszaesett, de túléltük és itt vagyunk – fogalmazott. Elmondta azt is, a nehézségek ellenére közel 70 millió forint értékű adományok kerültek kórházakba, egyházakba és egyházi szociális intézményekbe hazánkban és az országhatárokon túlra.

Szűcs Attila az új Iveco volánjánál.

Az ügyvezető beszélt a vállalat jövőbeli terveiről is. Az elektromobilitás és a fenntartható fejlődés jelenti a cégcsoport előrehaladását és fejlődését a haszonjárművek területén.

Szeretnénk visszaépíteni a hagyományos ügyfélkört és dolgozunk egy erdélyi beruházáson is – fogalmazott. Sepsiszentgyörgyön, az ipari parkban várhatóan jövő év őszén nyílik meg az Eurotrade telephelye.

Az értékelés és a tervek szerint az Iveco új modellje került reflektorfénybe.

Megtudhattuk, hogy az elmúlt években az Iveco modellek design váltáson estek át. Megjelentek az új aerodinamikusabb, kényelmesebb, komfortosabb fülkekivitelek az új modelleknél, amelyek az S-WAY, X-WAY és a most bemutatott T-WAY. Az előadáson elhangzottak a jármű újdonságai és technológiai megoldásai, amelyek javítják a sofőr komfortérzetét, biztonságát és elősegítik a jármű menettulajdonságait nehéz terepen. A T-WAY legfőbb előnye a nagy szakítószilárdságú alváz, amellyel megelőzi a konkurens márkák azonos kategóriájú járműveit.

A szélesebb körű felépítményezhetőség érdekében a T-WAY sokkal mobilisabb alvázstruktúrával rendelkezik elődjénél. A jármű opciós felszereltségei között megtalálható a kiegészítő hidraulikus első tengely hajtás (HI-TRACTION), amely 12 500 Nm maximális nyomaték leadására képes. A fékek és elektromos rendszerek megújítása mellett a biztonsági rendszerek (EBS+BAS, ESP, LDWS, Hill holder, LED DRL) széles köre is elérhető a modellnél. Szintén újdonság az IVECO ON szolgáltatás, amely révén egy mobiltelefonnal megtudhatjuk a jármű állapotát, gépkocsivezető tevékenységét és akár a vezetőfülke berendezéseit is vezérelhetjük.

Az Eurotrade Kft. piacbevezetésének része a tesztprogram. A tesztelésen a vállalat ügyfelei maximum 1 hétig kipróbálhatnak egy 3 tengelyes VS-Mont három oldalra billenő felépítménnyel szerelt IVECO T-WAY-t.

A szakmai nap az első lépés volt, hogy a T-WAY is olyan hírnevet szerezzen az OFF-ROAD billencs szegmensben mint a Trakker. Ezt elősegítendő, a nap zárásaként Szücs Attila ismertette az Eurotrade Kft. piacbevezető ajánlatait a leendő T-Way tulajdonosok részére.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.08.03
Egy 56 éves férfi ittasan okozott közúti közlekedési balesetet, majd elhajtott a helyszínről....
2021.08.03
Ismerni és megőrizni a múltat, élni a jelent, álmodni a jövőt, a mottó legalább annyira igaz a....
2021.08.03
Őrizetbe vették és bíróság elé állították a rendőrök azt a nőt, aki Miskolcon balesetet okozott, és....
2021.08.03
A Toyota Gazoo Racing bejelentette, hogy a Land Cruiser 70. születésnapjának évfordulója alkalmából....
2021.08.03
A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének....
2021.08.03
A kínai autóipar által előállított számtalan klón között most egy olyat is elkezdtek forgalmazni,....
2021.08.03
Minden év azzal kezdődik, hogy február tájékán bemutatják terveiket, majd nekiállnak az....
2021.08.03
Személyi sérüléses baleset történt Füzesabony térségében – írta a police.hu. ..
2021.08.03
Nem egy, hanem két teherkocsi szabadult el a felújítás alatt álló 3-as metró alagútjában múlt....
2021.08.03
Szenzációs, eddig titkos videók kerültek fel a közelmúltban a Youtube-ra, amelyek a szupersportautó....