mini

Legendás karácsonyi dal a MINI közösség tagjaival - videó

2021.12.17.

A MINI rajongói a világ minden tájáról csatlakoztak az ünnepi videokliphez, 43 évvel azután, hogy a legendás karácsonyi dal megszületett egy klasszikus Miniben.

A következő hetekben több millió ember kerekedik fel és indul útnak, más-más útvonalakon, de egy közös céllal: hazatérni azokhoz, akiket a legjobban szeretnek és akikkel együtt szeretnék tölteni a közelgő ünnepeket. És nem számít, hogy az út autópályán, autóúton, kavicson vagy hóval borított országúton vezet keresztül, a karácsonyi utazás örök dallamai végigkísérik az utat – a rádióban, a fejekben, a generációk emlékezetében.

A képre kattintva videó indul.

A MINI idén egy exkluzív, kifejezetten erre a célra készített videoklippel ünnepli a dalt a nemzetközi MINI közösség főszereplésével. Azt a dalt, amely karácsony közeledtével évről évre összehozza az embereket, legyenek a világ bármely pontján.

A videoklip a brit prémiumgyártó legújabb, #BIGLOVE néven indított kampányának részeként készült el. Ezen mottó égisze alatt a MINI számtalan formában élteti a globális sokszínűség üzenetét, származástól függetlenül üdvözli a jövőbe mutató gondolkodást és ösztönzi az új ötleteket. A MINI közösségére jellemző egyediség és összetartás központi szerepet játszik mindebben. A társaság sokszínűségében rejlő adottságokat tökéletesen összefoglalja a kampány szlogenje: „Különbözünk, együtt mégis jók vagyunk” („DIFFERENT BUT GOOD TOGETHER”). A „Driving Home for Christmas” videoklipben a MINI rajongói országokon, régiókon és kontinenseken átívelve mutatják be karácsonyi utazásuk legszebb pillanatait.

A MINI által kezdeményezett alkotás visszatér oda, ahol az egész dal íródott: egy rendkívül különleges brit kisautóba. A világhírű dal írója, Chris Rea fejében ugyanis akkor születtek meg a „Driving Home for Christmas” dallamai, amikor 1978 telén egy klasszikus Minivel utazott haza szeretteihez. A videoklip nem csupán az író London és Middlesbrough között megtett útjára tér vissza, de a MINI rajongóinak karácsonyi utazásaiba is bepillantást enged, a világ minden tájáról.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.16
A tisztán elektromos hajtású Niro EV 460 kilométeres hatótávolságot kínál és a plug-in hybrid is....
2022.05.16
Megrongálták Nyíregyházán, a KRESZ-tanpályán kihelyezett közúti jelzőtáblákat – írta a police.hu. ..
2022.05.16
Két kategóriában is magyar győzelem született a motorcsónakosok Hydro GP világbajnoki sorozatának....
2022.05.16
Idén második alkalommal került megrendezésre a Young Car Mechanic nemzetközi autószerelő verseny....
2022.05.16
Közzétette a rendőrség a hétvége baleseti adatait, amelyek szerint nagyon sok súlyos kimenetelű....
2022.05.16
Az X7 rövid időn belül a luxuskategória legsikeresebb BMW modelljévé érett. A modell megújult....
2022.05.16
Az elmúlt években a különleges i-Cockpit vezetőhely a Peugeot modellek valódi védjegyévé vált. A....
2022.05.16
Az autókhoz használt motorolajok ára megduplázódott  májusban Oroszországban – írja a carsweek.ru....
2022.05.16
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események – itt az Útinform reggeli jelentése. ..
2022.05.15
Nem szűnnek a vasúti átkelőhelyen történt balesetek idén sem. Sajnos interjúnk elkészítése óta is....