Scania

Az új Scania már közeleg

2016.08.07.

A Scania ott fog megjelenni, ahol az ügyfelek, járművezetők és a kedvelők széles köre is jelen van, azaz készülékeik által online az utakon, az otthonukban és az irodáikban.

– Augusztus 23-án élőben közvetítjük a Scania új generációjának bemutatóját a nextgenscania.com oldalon és a Scania Group Facebook oldalon, valamint saját weboldalunkon, a www.scania.hu-n is. Amennyiben regisztráltok, további tájékoztatást  és esemény emlékeztetőt kaptok a közvetítésről - írja a Scania.

A Scania üdvözli mindazon ügyfeleit, járművezetőit és Scania-kedvelőit, akik szerte a világon a közvetítés segítségével részt vesznek a rendezvényen. Az elkövetkező napokban a weboldalon és a Facebookon is izgalomban tartjuk a közönséget, hogy ők is megízlelhessék a közelgő bemutató hangulatát.


– A Scania ott fog megjelenni, ahol az ügyfelek, járművezetők és a kedvelők széles köre is jelen van, azaz készülékeik által online az utakon, az otthonukban és az irodáikban  –  mondja Erik Ljungberg, a Scania Vállalati Kapcsolatok részleg vezetője. „Ez lesz a Scania valaha volt legnagyobb bemutatója, az eddig soha nem alkalmazott legaktívabb internetes jelenléttel.”

Hayley McQueennek, az angol televízió sport riporterének párizsi közvetítése által többet hallhatunk és láthatunk a Scania új generációs teherautójának úttörő jellemzőiről. A leleplezés által megtudhatjuk, milyen kis lépések vezettek el ahhoz a mérnöki tervezéshez és teszteléshez, mely által kialakult az új jármű formája.


A fenntarthatóság és a kapcsolat áll a fejlesztői tevékenység középpontjában, ezen felül a Scania további szolgáltatások sorát ígéri, amik a gazdasági és a környezetvédelmi mutatók kedvező változását eredményezik.

– Láthatjuk, hogy milyen hatalmas ütemben növekszik a közösségi médián való részvétel, amit az is jelez, hogy a Scaniának már 2 millió követője van ugyanitt. Mi pedig természetesen biztosítani fogjuk a csatornákat mindenki számára, hogy részesei lehessenek ennek az emlékezetes eseménynek – mondja Staffan Ekengren, a Scania Newsdesk vezetője.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.12
Mit hallgattunk és mit mondunk ma az autózásról? ..
2022.08.12
Nem nyitnak ki a Független Benzinkutak Szövetségéhez (FBSZ) tartozó és támogató benzinkutak....
2022.08.12
Tagadhatatlanul a világ egyik legbrutálisabb profi átépítése Ryan Tuerck V10-motoros Toyota GR....
2022.08.12
A Magyarországgal szomszédos Burgenland tartományban pánikba estek az autósok, amikor a vonuló....
2022.08.12
Nézze meg a videót! ..
2022.08.12
Év végéig több mint 1000 kilométernyi szakaszt újíthat fel a Magyar Közút az általa kezelt, főként....
2022.08.12
Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben, ahol a kínai....
2022.08.12
Elképesztő pillanatokat rögzített néhány napja a Magyar Közút kamerája az M3-as autópályán. A....
2022.08.12
Balesetek miatt nagy a torlódás az M7-es autópályán mindkét irányban, egy-egy szakaszon péntek....
2022.08.12
Több mint 5.000 tonna öntvény előállításával Magyarország legnagyobb vasöntödéje szinte a teljes....