Neckarsulm

Pazar környezetben veheti át autóját az, aki Audi e-tron GT quattrót rendelt

2022.10.06.

Az Audi felejthetetlen élményt teremt egy, a csoporton belül egyedülálló gyártóüzemben – írja honlapján az Audi AG.

A vásárlók mostantól közvetlenül a Böllinger Höféből vehetik át az általuk megrendelt Audi e-tron GT quattrót vagy Audi RS e-tron GT-t az Audi neckarsulmi telephelyén, ahol a csúcstechnológia találkozik a kézi munkával.

Az egyedi kiszállítással a vásárlók saját bőrükön tapasztalhatják meg, mennyi gyártási munka és csúcstechnológia van minden egyes Audi e-tron GT quattro1-ben. A csúcspont a gyártóüzem bejárása. Itt saját szemével láthatja, hogyan készül a nagy teljesítményű csúcsmodell.

Fotók: Audi AG

Markus Port az első ügyfél, aki igénybe vette az új ajánlatot. „Lenyűgöző látni az Audi e-tron GT quattro1-et a gyártás különböző fázisaiban” – mondja a sindelfingeni szervizmenedzser. – Éreztem azt a lelkesedést, amellyel az alkalmazottak a járműveket építik. Most örömmel vezeti az első kilométereket.

Az ember a középpontban

Az új pickup-élménnyel az Audi következetesen követi márkastratégiáját, amely az emberekre és az ő igényeikre összpontosít. „Lenyűgöző élményeket szeretnénk teremteni ügyfeleink számára, amelyek inspirálnak és emlékezetükben maradnak. Az új, exkluzív egyedi szállítás az e-tron GT ügyfelei számára egy fantasztikus osztályokon átívelő csapatmunka eredménye” – magyarázza Philipp Noack, az AUDI AG németországi értékesítési vezetője.

Wolfgang Schanz, az Audi Sport GmbH termelési részlegének vezetője hozzáteszi: „Itt a Böllinger Höfe-ben a kézművesség és a Smart Factory egyedülálló összjátékát valósítjuk meg. Nagy örömünkre szolgál, hogy most személyesen is megmutathatjuk ügyfeleinknek, hogy az Audi e-tron GT quattrót mennyi szeretettel és szenvedéllyel építik munkatársaink.”

Csúcstechnológia közelről: az egyedi szállítás programfolyamata

Az Audi Forum Neckarsulmban való fogadása után a vásárlók a Böllinger Höfébe hajtanak, az ügyféltanácsadók kíséretében, ahol először meglátogatják a gyártóüzemet. Ezután az újonnan kialakított bemutatóteremben adják át a járművet részletes instrukciókkal. A vásárlók az új kijárati kapun és a hozzá tartozó rámpán keresztül hajtanak vissza az Audi Forumba, amelyet kifejezetten az egyedi szállításokhoz építettek. Ott újabb lehetőségük van tisztázni az első út során felmerülő kérdéseket.

Audi e-tron GT quattro: Egy új korszak kezdete

Az Audi e-tron GT quattro egy új korszak kezdetét jelenti az Audi számára. Ez a márka első teljesen elektromos járműve, amelyet németországi telephelyen gyártanak. 2020 vége óta a Gran Turismo a neckarsulmi telephelyen az Audi Böllinger Höfe-ben készül – a nagyteljesítményű Audi R8 sportautóval együtt.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.12.02
Nézze meg a videót! ..
2022.12.02
A jelenleg még Slovnaft Polska márkanév alatt működő töltőállomásokkal együtt a Mol csoport csaknem....
2022.12.02
100 millió eurós beruházást terveznek Gubenben – írja az automobilwoche.de   ..
2022.12.02
A HUMDA Zrt. Zöld Busz Program Demonstrációs Mintaprojektjében egy hónapon át elektromos meghajtású....
2022.12.02
Az új ferdehátú limuzin, amelyet a szaksajtó akkoriban a "világ legbiztonságosabb autójaként"....
2022.12.02
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. december 2-án 11 óra 48 perckor a 4-es....
2022.12.02
Dr. Nagy Gergely soha nem gondolkodott Lexusban. Egyetlen találkozás elég volt azonban, hogy a....
2022.12.02
Az Audi Hungariánál jelenleg egy gyártósoron készülnek az Audi Q3, Q3 Sportback, valamint a TT....
2022.12.02
Eladásainak 12 százalékos novemberi növekedéséről számolt be pénteken a svédországi székhelyű,....
2022.12.02
A Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdasági megfontolásból idén nem állítja ki a Teve utcai....