Kiss Norbi

Jármű mustrát tartott Kiss Norbi a Jet Power Hungary új bázisán Dunaharasztiban

2021.07.21.

Átadták a dunaharaszti BRP bázist, ennek a bejárásán vett részt Kiss Norbi.

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit közel negyed százada hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán. A hazánk egyik legnagyobb jet-ski tavának partján lévő komplexum kínálatában a BRP világhírű márkáinak, a Sea-Doo jet skiknek, a Can-Am On Road és Off Road termékeknek a teljes választéka megtekinthető.
 
- Büszkék vagyunk arra, hogy ma már olyan színvonalon tudjuk kiszolgálni új ügyfeleinket, fogadni a szervízre érkező, kiegészítő felszereléseket vásárló, vagy éppen jet skizni érkező ügyfeleinket, amely vetekszik Nyugat-Európa bármelyik nagy BRP bázisának szolgáltatási minőségével - fogalmazott Tóth Árpád kereskedelmi igazgató, aki a bemutatóterem megnyitása előtt még egy nyilt nap, és fotózás keretében vette számba a cégcsoport termékeit, amelyek világszerte a minőség és a különlegesség szimbólumai.
 
A járművek seregszemléjére természetesen hivatalos volt a Jet Power Hungary Kft. márkanagykövete Kiss Norbert világ, és többszörös Európa bajnok, sokszoros magyar bajnok autóversenyző is, aki a bejáráson arra is felhívta a figyelmet, hogy aki nem szándékozik jet ski-t, quadot vagy a cég más járművét megvásárolni, annak is érdemes ellátogatni a Dunaharaszti Jet Power bázisra.  
 
Hiszen a kiegészítő felszerelések, a Sea-Doo, Can-Am és a márka gépeit hajtó legendás Rotax motorok logóival díszített ruházati termékek, pólók, dzsekik, papucsok és egyéb szabadidős, valamint strandfelszerelések, legalább olyan jó minőségűek, mint maguk a járművek, és természetesen óriási választékban és számos méretben állnak a vásárlók rendelkezésére Dunaharasztiban. 
 
A világhírű magyar autóversenyző egyébként azért is gyakori vendég a Jet Power bázison, mert egyszerre tekinti nagyszerű kikapcsolódásnak és erőnléti edzésnek a jet ski-zést, különösen a cég által szpozorált fiatal bajnokokkal, Gerencsér Olivérrel és Major Marcellel, akik gondoskodnak arról, hogy Norbi a maximumot hozza ki magából - ha lépést akar tartani velük a vízen.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.08.03
Ismerni és megőrizni a múltat, élni a jelent, álmodni a jövőt, a mottó legalább annyira igaz a....
2021.08.03
Őrizetbe vették és bíróság elé állították a rendőrök azt a nőt, aki Miskolcon balesetet okozott, és....
2021.08.03
A Toyota Gazoo Racing bejelentette, hogy a Land Cruiser 70. születésnapjának évfordulója alkalmából....
2021.08.03
A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének....
2021.08.03
A kínai autóipar által előállított számtalan klón között most egy olyat is elkezdtek forgalmazni,....
2021.08.03
Minden év azzal kezdődik, hogy február tájékán bemutatják terveiket, majd nekiállnak az....
2021.08.03
Személyi sérüléses baleset történt Füzesabony térségében – írta a police.hu. ..
2021.08.03
Nem egy, hanem két teherkocsi szabadult el a felújítás alatt álló 3-as metró alagútjában múlt....
2021.08.03
Szenzációs, eddig titkos videók kerültek fel a közelmúltban a Youtube-ra, amelyek a szupersportautó....
2021.08.03
Egy folyamatosan váltakozó terep az autóipar, és bizony mindig voltak – és lesznek is – olyan....