Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023: az első hivatalos információk

2022.12.07.

2023-ban a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este a május 19-21. közötti hétvégén rendezi meg a Comói-tó partján a Concorso d’Eleganza Villa d’Este jövő évi felvonását. A történelmi autócsodák legendás szépségversenyének hőn áhított elismeréseiért ismét exkluzív kategóriákban szállhatnak versenybe az indulók. Az esemény legnívósabb díja ezúttal is a BMW Group trófeája lesz, amelyet tekintélyes zsűri ítél oda a hétvége abszolút győztes négykerekűjének.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 választóbizottsága meghívja az eseményre a kivételesen exkluzív klasszikus autók tulajdonosait, akik a https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/ weboldalon jelentkezhetnek a szépségversenyre.

Az „A Century of the 24 Hours of Le Mans: heroes of the most famous race in the world” elnevezésű kategória a legendás hosszútávú megmérettetés századik évfordulója előtt tiszteleg. A szervezők a 75. születésnapját ünneplő Porsche történelmét is külön kategóriával ünneplik: ez a „Porsche at 75: delving into the Stuttgart legend’s iconic and eccentric back catalogue”.

A harmadik bejelentett kategória az „Incredible India: The Dazzling Motoring Indulgences of the Mighty Maharajahs”. A szervezők folyamatosan jelentik majd be a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 szépségversenyének újabb kategóriáit, miközben már a megnevezett kategóriákon kívül induló autócsodák regisztrációja is megkezdődött.

Május 21-én, vasárnap a teljes nyilvánosságnak lehetősége nyílik testközelből megcsodálni a Concorso d’Eleganza Villa d’Este magával ragadó különlegességeit. A vasárnap egy minden érzékszervet megmozgató fesztiválnapnak (Public Day – II Festival) ígérkezik, a múlt, a jelen és a jövő autóival, illetve mobilitásával a főszerepben. A szervezők erre a napra az egész család számára izgalmas programokkal készülnek.

2023-ban a Grand Hotel Villa d’Este is kerek jubileumot, hotelként való üzemelése 150. évfordulóját ünnepli, tekintve, hogy a Villa d’Este S.p.A. vállalatot 1873-ban alapították. A jubileum apropóján a szálloda egész évre különleges programokkal készül és a téli időszakban is nyitva marad.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.01.29
Több olajat importált Németország 2022 első tíz hónapjában, mint egy évvel korábban, az....
2023.01.29
Az Inception első pillantásra a távoli jövő autójának tűnik. A koncepció azonban már most is....
2023.01.29
Hamisított adásvételi szerződésekre bukkant egy használtautó-kereskedő cégnél az adóhatóság,....
2023.01.29
Története legnagyobb forgalmát érte el tavaly a főként robogókat és motorkerékpárokat gyártó olasz....
2023.01.29
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Nagyon nagy a baj! ..
2023.01.29
Egy az M3-as autópályán lerobbant tehergépkocsi mentését végző autómentő vezetőjét gázolta halálra....
2023.01.29
Itt a koriszezon, Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjaiban megmutatjuk a legfontosabb....
2023.01.29
A dinamikus kupé japán belpiacos változata esett át egy enyhe ráncfelvarráson - a belső teret új....
2023.01.29
Sikeresen startolt a BME (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) Aerospace Team által....
2023.01.29
A Pirelli Elect, az e-járművek és plug-in hibridek technológiai csomagja mostantól a gumiabroncs-....