Budapest

Bemutatjuk a Mercedes-Benz luxury/exkluzív showroomját

2022.05.14.

Magyarországon egyedülálló színvonalú a Pappas közelmúltban megnyílt exkluzív Mercedes-Benz luxury showroomja, a belváros szívében, a Luxury Collection Hotelnél, a történelmi Matild Palace épületben. Színtiszta luxust sugároz, ennek megfelelő igényes vevőkört vár immár több mint két hónapja.

Elegáns, csillogó autókereskedést nyitott a Pappas Auto az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. A Mercedes-Benz luxury/exkluzív showroomjához hasonlót még nem láttunk hazánkban. Egyértelműen a fényűzés iránti igényt szolgálja ki, nívójában felette áll az átlagos Mercedes-márkakereskedéseknek is.

Mint a megnyitón elmondták, van komoly kereslet a prémiumautók legfelső szegmensére, ez esett vissza legkevésbé a pandémiás időszakban, és ehhez méltó környezettel, kiszolgálással várják a tehetős ügyfeleket.

A szalonba belépő figyelmét rögtön két abszolúte elit autó ragadja meg, jelezve, hogy itt nem tucatárut kapni. Mindkettő a Mercedes-Benz elitmárkájától, az autóipar felsőházát képviselő Maybachtól érkezett. A Maybach GLS kategóriája szerint SUV, de azok között is fejedelemnek számít 580 lóerejével, káprázatos berendezésével, felszereltségével, tágasságával és kidolgozásával – nem kevésbé a 98 millió forintos vételárával.  

Ám ezt a szuperautót is árnyékba borította a szalagátvágás igazi eseménye: a Maybach 6 Cabriolet koncepció modell ünnepélyes leleplezése. Ez a látványosság a Mercedes-Benz fő dizájnerének Gorden Wagenernek a műve. Miért éppen 6 a típusjelzése? Mert hat méter hosszú a kétszemélyes, elektromos hajtóművű, formájával elit motoros jachtot eszükbe juttató műalkotás. Az egyik szélvédőoszloptól a másikig érő egybefüggő képernyőn akkor is van mit nézni, ha egyhelyben áll az álomkocsi. Ha valaki, filmsztár, playboy, olajsejk, ilyenből száll ki, garantáltan magára vonja a figyelmet.

Itt is ez volt a feladata, még ha nem is ilyeneket vesznek egymás után a Mercedes-Benz luxury showroom vásárlói. Őket inkább gyakorlatiasabb szempontok vonzhatják, elsőrangú kiszolgálásra és különleges szolgáltatásokra, például sofőrkiképzésre számíthatnak a nívós üzlettől. „Elkötelezettek vagyunk a prémium autózás mellett, hisszük, hogy ügyfeleink a legjobbat kapják, a legjobbtól. Bízunk benne, hogy a prémium autózás iránt érdeklődő ügyfeleinket, már a belépéskor megérinti a Mercedes-Benzek exkluzivitása” – mondta Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Budapest világvárosi rangjához is hozzátesz valamennyit a bármilyen összehasonlítást álló bemutató és értékesítő terem. Az átlagos autóvásárlónak irreleváns, de éppen ez adja sajátos bukéját, egyik értékét.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.16
A Hyundai és a Motional közösen fejlesztik az IONIQ 5 alapú robottaxit, amelyet fejlett autonóm....
2022.05.16
Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek....
2022.05.16
A sorozatgyártást előkészítő utolsó finomhangolási fázisba lépett a BMW M GmbH első hálózatról....
2022.05.16
Bárki is nyeri meg a 7-Eleven nyereményautóját, mostantól nem lesz gondja arra, hogy hova tegye a....
2022.05.16
Az ABB Robotics bemutatja a világ első, robotfestésű, műalkotásnak minősülő “art car” autóját. ..
2022.05.16
A világ lakosságának több mint a fele jelenleg városi területeken él és ez az arány az emberiség....
2022.05.16
A Renault Rosszija részvényei Moszkva város, a Renaultnak az Avtovazban lévő részesedését pedig az....
2022.05.16
A tisztán elektromos hajtású Niro EV 460 kilométeres hatótávolságot kínál és a plug-in hybrid is....
2022.05.16
Megrongálták Nyíregyházán, a KRESZ-tanpályán kihelyezett közúti jelzőtáblákat – írta a police.hu. ..
2022.05.16
Két kategóriában is magyar győzelem született a motorcsónakosok Hydro GP világbajnoki sorozatának....