Hannover

Világbajnok labdarúgó az elektromos VW Bulli márkaarca

2022.10.14.

A német kultikus labdarúgó, Lukas Podolski a Volkswagen Commercial Vehicles új márkaarca. Az elektromos Bulli ID-be Poldi herceg első nyilatkozata szerint azonnal "szerelmes volt". – írja az automobilwoche.de

 

Lukas Podolski felejthetetlen tévéinterjúkkal és számtalan álomgóljával lőtte magát a német szurkolók szívébe. A csatár most a Volkswagen haszonjárművek részlegét népszerűsíti.

Lukas Podolski Fotó: Volkswagen

Lukas Podolski (37) hosszú futballpályafutása során a vereségek után sem hagyta magát csüggedni: Ifjúsági klubjában, az 1. FC Kölnben a „Prinz Poldi”, ahogy a szurkolói hívják, legendás státuszt szerzett. Pályafutása csúcspontja, amelynek során a csatár Angliában, Olaszországban, Törökországban és Japánban is gólt szerzett, a 2014-ben pedig világbajnok volt a német válogatottal. Poldi jelenleg az első osztályú Górnik Zabrze csapatában játszik szülőhazájában, Lengyelországban – de továbbra is elfoglalt ember Németországban.

Mert Podolski nem csak társadalmilag elkötelezett, és „Lukas Podolski Alapítványával” hátrányos helyzetű gyerekeket támogat. Emellett sikeres vállalkozó, és számos kebab éttermet vezet Kölnben és környékén. Több mint 17 millió követőjével Podolski igazi nehézsúlyú a közösségi médiában, a Facebookon, az Instagramon és Twitteren – és a Volkswagen most ezt szeretné kihasználni.

Európa legnagyobb autógyártójának haszongépjármű részlege a napokban jelentette be, hogy hároméves együttműködést folytat a Poldival. Első lépésben a futballprofi új márkaarcként jelenik meg videó formátumban a VW Haszonjárművek közösségi média csatornáin.

„Lenyűgözött az Amarok, de beleszerettem az a Buzz-ba” – lelkendezett Lukas Podolski első nyilatkozatában a vadonatúj elektromos Bullival kapcsolatban, amely a következő hetekben kerül piacra. A Volkswagen szerint a legendás VW Bulli T1 elektromos hajtású utódja 1950-ből tökéletesen illik kultikus futballistákhoz és családosokhoz. „Nagyon örülünk, hogy Lukas Podolski a márka nagykövete, és nagyszerű munkakapcsolat elé nézünk” – mondja Lars Krause, a VW Haszonjárművek igazgatótanácsának értékesítésért és marketingért felelős tagja. Simone Brüsewitz, az Experience Marketing vezetője hozzáteszi: „Lukas abszolút rajongója márkánknak, és alig várja, hogy meglátogassa gyártásunkat. Sok ötletet hoz a további lépésekre is a partnerségbe, így továbbra is számíthatunk rá. Függetlenül attól, hogy a rajongók már alig várják a VW ID.Buzz Lukas Podolski-kiadását. 

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.06.06
LeBron James, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) négyszeres bajnoka és legeredményesebb....
2023.06.06
A Dana amerikai gépjárműalkatrész-gyártó körülbelül 36 milliárd forint értékű beruházása nyomán 300....
2023.06.06
A nemzetközi sajtó elsősorban a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen nagyon magabiztos....
2023.06.06
Májusban 9234 import használt személyautó kapott magyar rendszámot, 13 százalékkal több, mint....
2023.06.06
A Datahouse adatai szerint 2023 első négy hónapjában 44 ezer 842 új személygépkocsit és....
2023.06.06
Városszerte szűrték ki az illegálisan átalakított járműveket, valamint az egyéb....
2023.06.06
Komoly balesetet rögzített a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája az autóúton.   ..
2023.06.06
Egy Ford Fiesta és egy taxi ütközött éjjel. ..
2023.06.06
A legendákhoz csak óvatosan, érzéssel szabad hozzányúlni, és ez nincs másképp egy ikonikus....
2023.06.05
A Citroen Mehari 55 éves jubileuma ráirányítja figyelmünket autós igényeink alapvető megváltozására....