nagykövet

Új márkanagykövet debütált a Mercedes-Benz Hungáriánál

2021.07.21.

Az EQV-osztályt egy háromszoros olimpiai bajnok családapa népszerűsíti.

Új márkanagykövetet mutatott be a Mercedes-Benz Hungária Kft. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó mindennapjait egy Mercedes-Benz EQV teszi teljessé.
 
 
A cég és a bajnok ismeretsége nem új, 2019-ben a Nagy Sportágválasztó programsorozatot támogaztta a Mercedes néhány kisbusszal, amelynek Kiss Gergely kommunikációs igazgatója és szóvivője volt.
 
„Minden modellünknek megvannak a jellegzetes tulajdonságai, stílusjegyei, kiemelt ügyfélelőnyei, amiket szeretnénk minél teljesebben bemutatni leendő vevőinknek. Amikor márkanagykövetekrőldöntünk, egyrészt keressük a közös pontokat az adott modell és az őt képviselő ismert személy között. Fontos számunkra az is, hogy a márkanagykövet mindennapi evékenysége során,magánéletében úgy használja az autót, hogy minél szélesebb körben kiaknázza annak tudását, lehetőségeit, illetve mindezt meg is mutass másoknak” – mondta el Szilveszter Tibor, a Mercedes-Benz Hungária Kft. Haszongépjárművek Értékesítési és Marketing Igazgatója. „Épp ezért öröm számunkra, hogy Kiss Gergellyel, a hazai sportélet kiemelkedő alakjával olgozhatunk gyütt egyprogresszív, teljesen elektromos modellünk, az EQV bemutatásában.”
 
Szilveszter Tibor, az új Mercedes-Benz EQV és Kiss Gergely
 
Kiss Gergely három gyermekes családapa, akinek az életében mindig fontos szerepet játszott a mobilitás, nem rejti véka alá, hogy a szívét még mindig megdobogtatják a belső égésű sportautók. De ha családi, vagy munkaútról van szó, az elsődleges elvásárok biztonság és a kényelem, a megfelelő helykínálat.  Az autózás jövőjét a bajnok az e-mobilitásban látja, szeretne része lenni a napjainkban zajló átalakulásnak. Fontos számára, hogy példát mutasson a következkező generációnak, így büszkén vállalta az EQV márkanagyköveti szerepét.
 
Kiss Gergely egyébként éppen egy hónapja használ egy Mercedes-Benz EQV-osztályt. Az akár nyolcszemélyes kivitelben is elérhető, 110 kW-os tölthetőséget is elérő, teljesen elektromos mikrobusz hatótávolsága meghaladhatja a 350 km-t. 10-ről 80%-ra akár háromnegyed óra alatt feltölthető. Az EQV természtesen rendelkezik a Mercedes minden újdonságával legyen szó akár a vezetéstámogató rendszerekről, akár az MBUX fedélzeti rendszerről.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.08.03
Egy 56 éves férfi ittasan okozott közúti közlekedési balesetet, majd elhajtott a helyszínről....
2021.08.03
Ismerni és megőrizni a múltat, élni a jelent, álmodni a jövőt, a mottó legalább annyira igaz a....
2021.08.03
Őrizetbe vették és bíróság elé állították a rendőrök azt a nőt, aki Miskolcon balesetet okozott, és....
2021.08.03
A Toyota Gazoo Racing bejelentette, hogy a Land Cruiser 70. születésnapjának évfordulója alkalmából....
2021.08.03
A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének....
2021.08.03
A kínai autóipar által előállított számtalan klón között most egy olyat is elkezdtek forgalmazni,....
2021.08.03
Minden év azzal kezdődik, hogy február tájékán bemutatják terveiket, majd nekiállnak az....
2021.08.03
Személyi sérüléses baleset történt Füzesabony térségében – írta a police.hu. ..
2021.08.03
Nem egy, hanem két teherkocsi szabadult el a felújítás alatt álló 3-as metró alagútjában múlt....
2021.08.03
Szenzációs, eddig titkos videók kerültek fel a közelmúltban a Youtube-ra, amelyek a szupersportautó....