nagykövet

Új márkanagykövet debütált a Mercedes-Benz Hungáriánál

2021.07.21.

Az EQV-osztályt egy háromszoros olimpiai bajnok családapa népszerűsíti.

Új márkanagykövetet mutatott be a Mercedes-Benz Hungária Kft. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó mindennapjait egy Mercedes-Benz EQV teszi teljessé.
 
 
A cég és a bajnok ismeretsége nem új, 2019-ben a Nagy Sportágválasztó programsorozatot támogaztta a Mercedes néhány kisbusszal, amelynek Kiss Gergely kommunikációs igazgatója és szóvivője volt.
 
„Minden modellünknek megvannak a jellegzetes tulajdonságai, stílusjegyei, kiemelt ügyfélelőnyei, amiket szeretnénk minél teljesebben bemutatni leendő vevőinknek. Amikor márkanagykövetekrőldöntünk, egyrészt keressük a közös pontokat az adott modell és az őt képviselő ismert személy között. Fontos számunkra az is, hogy a márkanagykövet mindennapi evékenysége során,magánéletében úgy használja az autót, hogy minél szélesebb körben kiaknázza annak tudását, lehetőségeit, illetve mindezt meg is mutass másoknak” – mondta el Szilveszter Tibor, a Mercedes-Benz Hungária Kft. Haszongépjárművek Értékesítési és Marketing Igazgatója. „Épp ezért öröm számunkra, hogy Kiss Gergellyel, a hazai sportélet kiemelkedő alakjával olgozhatunk gyütt egyprogresszív, teljesen elektromos modellünk, az EQV bemutatásában.”
 
Szilveszter Tibor, az új Mercedes-Benz EQV és Kiss Gergely
 
Kiss Gergely három gyermekes családapa, akinek az életében mindig fontos szerepet játszott a mobilitás, nem rejti véka alá, hogy a szívét még mindig megdobogtatják a belső égésű sportautók. De ha családi, vagy munkaútról van szó, az elsődleges elvásárok biztonság és a kényelem, a megfelelő helykínálat.  Az autózás jövőjét a bajnok az e-mobilitásban látja, szeretne része lenni a napjainkban zajló átalakulásnak. Fontos számára, hogy példát mutasson a következkező generációnak, így büszkén vállalta az EQV márkanagyköveti szerepét.
 
Kiss Gergely egyébként éppen egy hónapja használ egy Mercedes-Benz EQV-osztályt. Az akár nyolcszemélyes kivitelben is elérhető, 110 kW-os tölthetőséget is elérő, teljesen elektromos mikrobusz hatótávolsága meghaladhatja a 350 km-t. 10-ről 80%-ra akár háromnegyed óra alatt feltölthető. Az EQV természtesen rendelkezik a Mercedes minden újdonságával legyen szó akár a vezetéstámogató rendszerekről, akár az MBUX fedélzeti rendszerről.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.02.08
Senki sem szeretne osztozni a juttatásokban, ráadásul a bajnokság értékének csökkenését látják egy....
2023.02.07
Több tankot is elbír, legalábbis ami a tömeget illeti, és ha kell, simán átmegy rajtuk, persze csak....
2023.02.07
Balszerencse egy garázda autósnak az A2-es autópályán. Fényszóróit villogtatva „letakarított” egy....
2023.02.07
A következő Volkswagen akkumulátorgyár a kanadai Ontario tartományban épülhet fel. Ezt a helyi....
2023.02.07
Két hivatalos jégdrift-világrekordot is felállított Enyaq RS iV modelljével, azaz sportos RS-....
2023.02.07
Szerencséje volt annak az autósnak, aki a vasúti átjáróban a piros jelzés ellenére fékezés nélkül....
2023.02.07
A kínai gyártók érkezése Európába töretlen és egyelőre semmi sem állíthatja meg őket. ..
2023.02.07
Új vasúti biztonsági berendezést fejlesztett a PowerQuattro Zrt., amely a projekthez több mint 294....
2023.02.07
Biró István fővárosiként választotta a győri Széchenyi István Egyetemet. Olyan intézményt keresett....
2023.02.07
A Toyota bejelentette, hogy az idén érkező, a világ legfejlettebb öntöltő hibrid elektromos hajtása....