nagykövet

Új márkanagykövet debütált a Mercedes-Benz Hungáriánál

2021.07.21.

Az EQV-osztályt egy háromszoros olimpiai bajnok családapa népszerűsíti.

Új márkanagykövetet mutatott be a Mercedes-Benz Hungária Kft. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó mindennapjait egy Mercedes-Benz EQV teszi teljessé.
 
 
A cég és a bajnok ismeretsége nem új, 2019-ben a Nagy Sportágválasztó programsorozatot támogaztta a Mercedes néhány kisbusszal, amelynek Kiss Gergely kommunikációs igazgatója és szóvivője volt.
 
„Minden modellünknek megvannak a jellegzetes tulajdonságai, stílusjegyei, kiemelt ügyfélelőnyei, amiket szeretnénk minél teljesebben bemutatni leendő vevőinknek. Amikor márkanagykövetekrőldöntünk, egyrészt keressük a közös pontokat az adott modell és az őt képviselő ismert személy között. Fontos számunkra az is, hogy a márkanagykövet mindennapi evékenysége során,magánéletében úgy használja az autót, hogy minél szélesebb körben kiaknázza annak tudását, lehetőségeit, illetve mindezt meg is mutass másoknak” – mondta el Szilveszter Tibor, a Mercedes-Benz Hungária Kft. Haszongépjárművek Értékesítési és Marketing Igazgatója. „Épp ezért öröm számunkra, hogy Kiss Gergellyel, a hazai sportélet kiemelkedő alakjával olgozhatunk gyütt egyprogresszív, teljesen elektromos modellünk, az EQV bemutatásában.”
 
Szilveszter Tibor, az új Mercedes-Benz EQV és Kiss Gergely
 
Kiss Gergely három gyermekes családapa, akinek az életében mindig fontos szerepet játszott a mobilitás, nem rejti véka alá, hogy a szívét még mindig megdobogtatják a belső égésű sportautók. De ha családi, vagy munkaútról van szó, az elsődleges elvásárok biztonság és a kényelem, a megfelelő helykínálat.  Az autózás jövőjét a bajnok az e-mobilitásban látja, szeretne része lenni a napjainkban zajló átalakulásnak. Fontos számára, hogy példát mutasson a következkező generációnak, így büszkén vállalta az EQV márkanagyköveti szerepét.
 
Kiss Gergely egyébként éppen egy hónapja használ egy Mercedes-Benz EQV-osztályt. Az akár nyolcszemélyes kivitelben is elérhető, 110 kW-os tölthetőséget is elérő, teljesen elektromos mikrobusz hatótávolsága meghaladhatja a 350 km-t. 10-ről 80%-ra akár háromnegyed óra alatt feltölthető. Az EQV természtesen rendelkezik a Mercedes minden újdonságával legyen szó akár a vezetéstámogató rendszerekről, akár az MBUX fedélzeti rendszerről.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.19
A LaFerrari igazi ritkaság. Mindössze 499 darabot gyártottak hivatalosan az ügyfelek számára, a 500....
2021.10.18
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén is csatlakozott az elmúlt évek legsikeresebb országos....
2021.10.18
Hibainjektálás, nonstop tesztelés, hogy mínusz 40 és plusz 110 Celsius fokon is biztonságosan....
2021.10.18
Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Karel Havlíček, Csehország....
2021.10.18
A német vállalatokat egyre inkább aggasztja a szakképzett munkaerő hiánya. Az autóiparnak azonban....
2021.10.18
A Volkswagen Csoport az emberek és áruk hatékony, fenntartható, biztonságos és kényelmes mozgását....
2021.10.18
Egy személy életét vesztette, amikor egy személyautó vonattal ütközött össze egy vasúti átjáróban....
2021.10.18
Az újautó szállító logisztikai cégek a túlélésért küzdenek – írja az automobilwoche.de   ..
2021.10.18
Az Év Zöldautója 2022 díjra jelölt Volkswagen ID.4 feledteti az ID.3 kudarcos indulását, ez az autó....
2021.10.18
Bár a végén műszaki problémák jelentkeztek a Hyundai-ban, ez sem tudta megakadályozni a belga....