SEAT

"Tapas" bárt nyit a SEAT, ahol autót is lehet venni

2020.08.05.

A gyomrán keresztül is meg kell fogni a vásárlót – hirdette meg az új elvet a SEAT. A barcelonai központú autógyár mostantól a spanyol konyha fűszereit is beveti autói értékesítése érdekében. A katalán cég augusztus 17-én tervezi megnyitni Bécs kertvárosában az „Hola Tapas Bar”-t, ahol egy-egy különtermet rendeznek be a SEAT és a CUPRA márkáknak - írja a spanyol ABC napilap internetes kiadásának autós rovata.  

A „szent cél” érdekében a katalánok úgy döntöttek, hogy szövetkeznek a spanyol gyökerű német séffel, Juan Amadorral, aki igazi híresség lett Ausztriában. Egyike azon keveseknek, akik három egymást követő évben is elnyerték a Michelin-csillagot.

Az új, 460 négyzetméteres és 80 férőhelyes étterem az Auhof Center bevásárló-központban található. Két termét a SEAT és a CUPRA márkáknak szentelték. A megnyitó napja a tervek szerint augusztus 17-e lesz. Specialitásai között első helyen természetesen az Ibériai-félsziget kulináris remekei, a „tapas”-ok állnak. És persze a SEAT és a CUPRA.

A „tapas” a  spanyol gasztronómia jellegzetessége. A legtöbb bárban és étteremben a szeszes italok mellé szolgálják fel. E falatok ezer változatban készülnek. Tulajdonképpen bármiből lehet tapas, amit kis adagokra fel lehet osztani: apró szendvics, kolbászkák, sonka, halszelet. Az itt élők gyakran beülnek kedvenc bárjukba, és borozgatás mellett egy-egy falatnyi „tapas”-t rágcsálnak. Az alapszó, a „tapa” egyébként magyarul azt jelenti: „fedő”. Az elnevezés onnan ered, hogy a vendégek a bárokban a kezük ügyébe kerülő apró tárgyakkal fedték le poharaikat, hogy ne hulljanak bele az italukba a legyek és a muslincák. Ebből a szokásból alakult ki később a falatnyi borkorcsolya.

"Mint minden más ágazatnak, az autóiparnak is folyamatosan ki kell találnia a jövő útjait - mondta a kezdeményezéssel kapcsolatban a SEAT Austria vezérigazgatója, Wolfgang Wurm. „Az új Hola Tapas Bar egyedülálló, innovatív ötlet, amely a kor igényeihez igazodik. Vendégeink a spanyol konyha remekeivel párhuzamosan felfedezhetik a mi autó-remekeinket is. A tapaszok megízlelése után az autóinkkal is próbát tehetnek egy tesztvezetés révén, közvetlenül az étterem parkolójában. A vezetési élmény révén felfedezhetik autóink remek tulajdonságait, meggyőződtek e modellek a járművek hatékonyságáról, s ott helyben meg is vásárolhatják őket. Partnereinkkel - Juan Amadorral és az Auhof Centerrel - garantáljuk a legmagasabb minőséget, megfizethető áron.

Míg a spanyol finomságokat élvezik, a Hola Tapas Bar ügyfelei fizikailag és virtuálisan is felfedezhetik a legújabb SEAT és CUPRA modelleket, mivel a kiállított autók az étteremmel azonos térben találhatóak. A felfedezés élményét segíti a „videó-fal” és különféle kivetítő képernyők, amelyek a vendégek elé tárják a két márka teljes választékát. A kulináriai és az autós élmény valódi mediterrán életérzést kínál majd.   

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.09.22
Horvátország olyan hely, ahol érdemes letérni a kijárt útról, ehhez pedig olyan társra volt....
2020.09.22
Hidrogén üzemanyagcellával és hatalmas kapacitású hidrogéntartály-rendszerrel szereli fel Dyna....
2020.09.22
Az M4-es autóúton Üllő térségében 2020. szeptember 22-én délután egy nyerges vontató egy....
2020.09.22
Leon de Borger Belgiumból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.09.22
Látványos optikai részletekkel érkezik Európába a Lexus RX Sport Edition, a kategóriateremtő....
2020.09.22
A rendőrök büntetőeljárást indítottak azzal a fiatalemberrel szemben, aki vezetői engedély és....
2020.09.22
Pályázatot írnak ki októberben elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlására, a keretösszeg 1....
2020.09.22
A Datahouse adatai szerint 2020 első hét hónapjában összesen 79 488 új személygépkocsit és....
2020.09.22
A fiatalok rendkívül nyitottak, megértik a járványhelyzetben hozott intézkedések jelentőségét, és....
2020.09.22
A legendás ralipilóta előtt tisztelgő különkiadás a klasszikus Mini Monte Carlo Ralin aratott első....