fejlesztések

Scania-Navistar: járművekkel és szolgáltatásokkal látnák el a kanadai bányaipart

2019.10.30.

A Scania és a Navistar szeretné tanulmányozni egy kölcsönösen előnyös együttműködés lehetőségét, amelynek keretében járművekkel és szolgáltatásokkal látnák el a bányaipart a kanadai piacon. A felek azt tervezik, hogy 2020 vége felé korlátozott számban nehézkategóriás, terepes Scania tehergépkocsikat adnának át kiválasztott üzemeltetőknek tesztelésre.

Az együttműködés lényege, hogy a Scania bányaipari járművek terén felhalmozott tudását, szaktanácsadó szolgáltatásait és gazdaságos üzemeltetéshez nyújtott támogatását ötvöznék a Navistar márkakereskedői hálózatával, értékesítés utáni szolgáltatásaival és szerviztámogatásával. A cél világszínvonalú ügyféltámogatást biztosítani a bányaipar globális ügyfeleinek, valamint tehergépkocsikat kínálni nehézfuvarozáshoz, általános áruszállításhoz és üzemanyag-, víz-, illetve személyszállításhoz.

A Scania jól kitaposott úton jár a bányaiparnak kiválóan teljesítő termékek és szolgáltatások biztosítása kapcsán. Több mint tízezer Scania nehéz-tehergépkocsi üzemel a bányaiparban, például Dél-Amerikában és Ázsiában.

A teherautóink és a szolgáltatásaink a Navistar jól kiépített nemzetközi tehergépkocsi-értékesítési és szervizhálózatával együtt kellő potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy az együttműködésünket számunkra és a kanadai bányaipari üzemeltetők számára is előnyössé tegyék” – mondta Alexander Vlaskamp, a Scania alelnöke és tehergépkocsikkal foglalkozó üzletágának vezetője.

Változnak a bányaipari piac igényei” – mondta Persio Lisboa, a Navistar ügyvezető alelnöke és operatív igazgatója. „A vállalatok fenntarthatóbb megoldásokat keresnek, amelyek javítják a munkaterületi rugalmasságot, növelik az üzemidőt és csökkentik a teljes körű üzemeltetési költségeket. A Scaniával, mint partnerrel való együttműködésünk segít nekünk gyorsan nagy léptékű eredményeket elérni abban, hogy átfogó és ütőképes megoldásokkal célozzuk meg ezt az egyedülálló piaci területet.

Mindkét fél hatósági jóváhagyásért folyamodik majd Kanadában a megfelelő hivatalokhoz, hogy forgalmazhassák a Scania tehergépkocsikat.

Az együttműködés a TRATON SE és a Navistar között már fennálló gyümölcsöző stratégiai szövetségre épül, amely 2016-ban kezdődött el és azóta is folyamatosan fejlődik.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.07.01
Különleges lehetőséget biztosít a nagycsaládosok számára a július 29-31-i Formula–1 Aramco Magyar....
2022.07.01
A Vitesco meg akarja szüntetni a legtöbb munkahelyet nürnbergi üzemében. Az üzemi tanács nem lelkes....
2022.07.01
35 fok felett a tradicionális bécsi fiákerek az állatvédelmi törvény miatt nem közlekedhettek az....
2022.06.30
Nem is akárhová, hanem a középkategória felső harmadába, tehát a Passat, Insignia, vagy éppen a....
2022.06.30
Jogerősen felmentette a bíróság az M3-as autópályán 2016-ban történt halálos tömegszerencsétlenség....
2022.06.30
Az új Neta S Yaoshi elektromos szedánt az ingyenes töltés lehetőségével és egy brutális motorral....
2022.06.30
Az európai repülőtereken tapasztalható munkaerőhiány, amely a légiforgalom nyári emelkedésével....
2022.06.30
Nézze meg a videót! ..
2022.06.30
Elfogadta az üzemanyagok 50 banis - 40 forintnak megfelelő - árkompenzációjáról szóló sürgősségi....
2022.06.30
A versenyhivatali eljárás elhúzódása miatt az eredetileg tervezettnél később, várhatóan ősszel....