Q-Service

Q-Service – Új hűségprogram és bővülő potenciális ügyfélkör

2021.08.24.

Bemutatkozik az „ICOIN” marketing platform és a Q-Service új együttműködő partnere.

Folytatjuk beszámolóink sorát a Inter Cars és a cég égisze alatt működő Q-Service hálózat aktuális eseményeiről. Korábbi írásunkban arról adtunk hírt, hogy a koronavírus járvány idején az Inter Cars és az általa működtetett Q-Service hálózat még erősödni is tudott. A hálózat nyár elején a korábbi hűségpontos rendszerétől búcsúzott és új, progresszívebb, korszerű hűségkampánnyal rukkolt elő a cég.

A Q-Service hálózat új szerződéses partnerrel is büszkélkedhet, a PBA Isura Zrt., mint a csaknem három évtizedes múltra visszatekintő biztosítási szakértői csapat és alkusz, különleges kedvezményeket kínál a Q-Service hálózatban javíttató partnereinek.

Inter Coin

A Q-Service hálózathoz tartozó járműjavító vállalkozások eddig is rész vehettek a hűségprogram keretében pontgyűjtő akcióban. Az Inter Carstól rendelt alkatrészeik után pontokat gyűjthettek, amelyeket aztán a legszélesebb körben használhattak fel, akár szerszámra, vagy diagnosztikai berendezésre, de a garázsfelszereléstől egészen a családi vakációig sok minden közül választhattak a szerviztulajdonosok.

A régi pontrendszer korszaka azonban lejárt és helyét átvette az úgy nevezett „ICOIN” rendszer. Az új koncepció nem csak modern, korszerű megjelenést kapott, hanem használatát, nyomon követhetőségét is egyszerűbbé, felhasználóbaráttá tették.

A Q-Service tulajdonosok, cégvezetők az intercoin.hu oldalon, területi képviselőjük segítségével tudnak regisztrálni. Az oldalra belépve napra pontos kimutatást találnak ICOIN egyenlegük aktuális állásáról.

Ezen kívül itt találhatók a kiemelt akciók, amelyekkel akár emelt számú ICOIN is gyűjthető. Az ICOIN rendszerben értékes ajándékok széles választéka található, melynek kínálata az ügyféligényeknek megfelelően folyamatosan frissül és akár egzotikus utazások is várnak a leghűségesebb vásárlókra.

Nem csak a vásárlásokat díjazzák ICOIN-nal, hanem alkalmanként a különböző aktivitásokban történő részvétel esetén (pl.: kérdőív megválaszolása) extra ICOIN-ok gyűjthetők. Sőt, havonta több kiemelt márka termékvásárlása után dupla ICOIN-ra lehet szert tenni, érdemes tehát hetente ellenőrizni a saját fiókot!

Klasszikus személyautóhoz való alkatrészek rendelése esetén, nettó 1.000 Ft-onként 1 ICOIN jár. Teherautókhoz rendelt alkatrészeknél nettó 1.500 Ft, mindene egyéb az Inter Cars kínálatából rendelt termék esetén nettó 2.000 Ft után jár egy ICOIN.

Az ICOIN gyűjtés időszaka 2021-ben február 1-től december 31-ig szól, amelyet a következő év március végéig lehet ajándékokra váltani. Az ajándéktermékek listáját és a megszerzéshez szükséges ICOIN-ok számát szintén az intercoin.hu oldalon találják az ügyfelek, mely folyamatosan frissítésre kerül.

Érdemes tehát regisztrálni és minél több ICOIN-t gyűjteni, a motiváció az Inter Cars-on igazán nem múlik!

Együttműködés a PBA Insura Zrt-vel

Honlapjuk szerint, az 1994-ben alapított, tisztán magyar tulajdonú biztosítási alkuszcég portfóliójában eddig több mint egymillió biztosítási szerződés megkötésében működtek közre és jelenleg is több mint kétszázezer szerződést kezelnek.

Az Insura jó kapcsolatot ápol használt autó kereskedésekkel, akikkel kizárólagos szerződést kötnek az általuk kínált biztosítási termékek értékesítésére. A legalább ötszáz kereskedő már önmagában is jelentős nagyságú portfóliót eredményez.

A cég honlapját böngészve egy fiatalos lendületű csapat ismerhető meg, akik most összefogva a Q-Service hálózattal a javításoknál igénybe vehető kedvezményt is kínálnak termékeik mellé. Ez azt jelenti, hogy a PBA Insura-n keresztül megkötött biztosítási szerződések mellé a Q-Serivice-ekbe érvényes kupon jár, amely az országos lefedettségű szervizhálózat számos tagjánál beváltható.

Ez a gyakorlatban azonnali 5.000 Ft-os kedvezményre jogosít, minden 25 és 50 ezer forint közötti szervizszolgáltatásra. Az 50.000 Ft-ot meghaladó szolgáltatások pedig 10.000 Ft-tal lesznek olcsóbbak a kedvezményben részesülő autósoknak.

Ez azonban még csak az eső lépés. Az ősz folyamán várható a debütálása annak a rendszernek, amely a lejáró gyári garanciájú járművek szavatossági idejének meghosszabbításáról fog szólni. A részletek még nem ismertek, de természetesen erről is beszámolunk majd lapunk hasábjain.

A promócióban részt vevő Q-Service-ek listáját ezen a linken lehet megtekinteni.

Cikkünk megjelenését az Inter Cars támogatta.

További autós tartalmakért kövesse az Autószektor Facebook oldalát!

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.06
Nemrég kezdődött meg a Rivian nevű, autókat egyelőre nem gyártó, de a befektetők szerint nagy jövő....
2021.12.06
A 2022 tavaszától elérhető, új Mazda2 Hybrid megjelenésével először kerül be a Mazda hajtáslánc-....
2021.12.06
Nagy-Britanniában öt hónapon belül először nőtt az autóeladás éves szinten novemberben - állt a....
2021.12.06
A közlekedők a megyeszékhelyi belvárosban találkozhattak a rendőrségi Télapóval, aki járőrtársával....
2021.12.06
Pötsch maradhat, Diessnek remegnie kell – írja német manager-magazin.de ..
2021.12.06
A legtöbb autórajongó számára a Porsche 911 az egyik abszolút álomautó. Ez azonban nem vonatkozik....
2021.12.06
Az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózatának úgynevezett „Családok Átmeneti....
2021.12.06
A Hyundai Motor a Top Gear 2021. évi díjátadóján a legmagasabb rangú elismerésben részesült: az i20....
2021.12.06
Az ABB bevezeti a Plug N Charge technológiát, amely egyszerűsíti, és még gördülékenyebbé teszi az....
2021.12.06
9 nap, 9 helyszín, 10 ezer adag étel – számokban a nagyszabású téli jótékonysági akció. ..