Yaris

Molnár Andi Yaris Crossra vált

2021.10.01.

A több televíziós műsorban, köztük az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló Dancing with the Stars első évadában országos ismertséget és népszerűséget szerző táncos Molnár Andi eddig a 2021-es Év Autója díjat elnyerő Toyota Yaris márkanagykövete volt, most a vadonatúj slágergyanús crossoverre, a Toyota Yaris Crossra vált.

Molnár Andit legutóbb a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként zárta szívébe a nagyközönség. A műsor korábban komoly szerepet kapott Magyarország kedvenc kisautója, a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során, a Toyota hazai szakemberei pedig ebben a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt számukra a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára.

Az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló műsor most új évaddal jelentkezik, amelynek a korábbi sikeres együttműködésre való tekintettel a Toyota nagy szerepet szán a 2021-es Év Autója címet is elhódító Yaris alapjaira épülő vadonatúj slágervárományos crossovere, a Yaris Cross bemutatásában. Miután az új műsor főtámogatója a Yaris Cross lesz, adta magát a lehetőség, az új évadban ismét zsűri szerepet kapó Molnár Andi az új modell nagyköveteként folytassa az együttműködést a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtásáról ismert japán autógyártóval, különös tekintettel arra, hogy Andi aktív életmódjához tökéletesen passzol majd a stílusos, környezetbarát crossover.

- Megtisztelő, hogy a világ legnagyobb és egyben legzöldebb autógyártója felajánlotta együttműködésünk folytatásának lehetőségét, az pedig, hogy a jövőben a vadonatúj Yaris Cross márkanagykövete lehetek különösen nagy öröm, hiszen nem csak gyönyörű, hanem hihetetlenül praktikus autó is, és amennyi legalább ennyire fontos számomra, hibrid hajtásának köszönhetően környezetbarát is – fogalmaz az együttműködés kapcsán Molnár Andi.

A Toyota egyébiránt nagy várakozással tekint a vadonatúj crossoverre, amely révén egy olyan szegmensben képviseli majd magát a japán autógyártó, ahol eddig nem volt jelen. A vadonatúj Yaris Cross belépő modellként teljessé teszi a Toyota környezetbarát SUV kínálatát, amelyek további tagjai méretük sorrendjében a C-HR Hybrid, a RAV4 Hybrid és Plug-in Hybrid valamint a Highlander Hybrid (utóbbi csak hibrid hajtással rendelhető), és a japán autógyártó tervei szerint nem csupán szegmense meghatározó szereplője, de az egyik legfontosabb európai és magyarországi Toyota modell lehet.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.11.26
Összeroncsolódott személyautó a II. kerületi Nagykovácsi úton november 26-án, miután a járműre....
2021.11.26
Az FIA Túraautó Világkupa menetrendje szerint 2022-ben ismét 10 versenyhelyszín lesz. ..
2021.11.26
A legtöbb európai országban már kötelező a téli abroncs, van, ahol a hólánc is, de vannak, akik....
2021.11.26
A BMW Group újabb húsz európai városban, így többek között Koppenhágában, Veronában és Toulouse-ban....
2021.11.26
A Bács-Kiskun megyei rendőrök közúti veszélyeztetés bűntette miatt folytattak eljárást, és....
2021.11.26
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján elsősorban Győr-Moson-Sopron, Vas,....
2021.11.26
A hazánkban már közel 30 éve jelen lévő, a mobilitás ökoszisztémáját alakító Continental vállalat....
2021.11.26
A Kia és új partnere, a BlackRock Global Renewable Power, más részvényesekkel együtt, újabb 700....
2021.11.26
Magyarországon közlekedési balesetben évente mintegy 600-an vesztik életüket. ..
2021.11.26
Két holland fiatalember pár száz euróból kivételesen takarékos autót épített. A sikerből persze az....