Harley-Davidson Budapest

Mirkóczki Ádám és Knezsik István tartott sajtótájékoztatót az AMTS-en az Open Road Tourról

2023.03.18.

Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Szerencs és Sárospatak is felkészülten várja az idei motoros túra érkezését.

Az Open Road Tour hazai és külföldi résztvevői ezúttal a legendás amerikai motormárka, a Harley-Davidson 120 éves születésnapját is köszöntik majd - hangzott el a fővárosi AMTS Automobil és Tuning Show közönsége, és a sajtó képviselői előtt, a Harley-Davidson Budapest standján tartott sajtótájékoztatón. 

„A múlt évben Eger magasra tette a lécet, hiszen egy kitűnő hangulatú rendezvényt szervezett. Egyetlen baleset nélkül vonult végig Magyarországon több ezer motoros, ami példaértékű” – emelte ki Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, és az Open Road Tour fővédnöke. A nemzetközi gépjárműipar elismert személyisége idén is Egerben, Mirkóczki Ádám polgármester társaságában köszönti majd a túrázó motorosokat, mert „a város Magyarország egyik legcsodálatosabbja, polgármester úrral pedig kitűnő szakmai és emberi kapcsolatban dolgozunk együtt”. Knezsik István azt is kiemelte, hogy az Open Road Tour, az együtt motorozás, a közösségben kalandozás gondolata, bár a 120 éves amerikai márka hagyományaiban gyökerezik, megvalósítása a Harley-Davidson Budapest tulajdonosának, Hankó Ákosnak az érdeme, aki idén is kitűnő útvonalat választott a minden motormárka tulajdonosai számára nyitott kalandtúrához.

„A bor, a kulturális és a fürdőturizmus mellett a minőségi motoros turizmus is fontos, értékes Egernek, hiszen megtapasztalhattuk, hogy a harley-sok minőségi szolgáltatásokat szívesen igénybe vevő, nagyon barátságos vendégek, akiket városunk ismét szeretettel és örömmel vár” - fogalmazott Mirkóczki Ádám polgármester, aki szerint Eger motoros és veterános közössége is lelkesen készül a motorosok fogadására, sőt közülük többen részt is vesznek majd az Open Road Tour-on.

Mint megtudtuk, az idei AMTS Automobil és Tuning Show-n, Knezsik István és Mirkóczki Ádám jóvoltából bemutatkozási lehetőséget kapott a Régi Járművek Egri Egyesülete is, amelynek standján két kitűnő állapotban felújított Berva moped is hirdeti, hogy a város egykor a motorgyártásáról is ismert volt. 

Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere és Szalóki Péter, Kápolna község alpolgármestere is beszámolt arról, miként készülnek a harley-sok fogadására: Hatvanban veterán járműkiállítással, Kápolnán ebéddel és a helyi Mezőgazdasági és Gépészeti Értékőrző Egyesület (MEGÉRTE) különleges veterán járműveinek megtekintésével, valamint a Macskaárvaház Alapítvány árva állatainak meglátogatásával és faültetéssel várják a motorosokat. 

A 2023-as Harley-Davidson Open Road Tour Mezőkövesd - Zsóri Fürdőn, majd a Szerencsi Vár meglátogatásával, és a 100 éves szerencsi csokoládégyártás megünneplésével, ezt követően pedig Sárospatakon egy koncertekkel, és számos programmal egybekötött járműmustrával zárul. „Minél több ember számára szeretnénk elérhetővé tenni a Harley-Davidson-életérzést, ezért idénynyitó gurulásunkig, vagyis a következő hetekben minden motorvásárlónk félmillió forint értékben választhat a márka 120 éves ruhakollekciójának darabjaiból, hiszen a legendás amerikai márka nem csak a motorok, de a ruhakollekciók terén is csúcsminőséget alkotott” – mondta Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa elmondta.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.04.01
A címvédő kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es....
2023.04.01
Izraelben az utóbbi nyolc évben több, mint egymillióval nőtt a gépkocsik száma. A kis ország útjai....
2023.04.01
Február vége óta az Euroleasing a Renault, Dacia és Alpine márkák kizárólagos hazai finanszírozási....
2023.04.01
Rekordra, 52 322 forintra emelkedett a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) átlagdíja....
2023.03.31
Az európai autópiac bizonyos szempontból egy nagy halmaz, hasonló piacokkal. Viszont ha közelebbről....
2023.03.31
A japán BestCarWeb internetes autós magazin információi szerint zéró emissziós sportautóvá alakul a....
2023.03.31
A konténerszállító hajókon és kompokon a tüzeket CO2-gázzal oltják el. Ha egy elektromos autó....
2023.03.31
A Budapesti Autósok olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette március 28-án, 8:15-kor azt a....
2023.03.31
Az idei 2022/2023. évi Autós Szakmák Tanulmányi Versenyének döntőjét az Automobil és Tuning Show....
2023.03.31
Az Egyesült Királyságban 69 ezer 707 autót gyártottak februárban, 13,1 százalékkal többet az egy....