Lexus

Lexusra vált Tótka Sándor olimpiai bajnok kajakozó

2021.10.13.

Tótka Sándor olimpiai bajnok, illetve kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok kajakos mintegy hét éve a Toyota Reálszisztéma / Lexus Buda márkakereskedés támogatottja, az elmúlt években a Toyota Yaristól a Versón át a C-HR-ig több modellt is kipróbált. A márkakereskedés úgy döntött, hogy a fiatal olimpikon eredményeinek elismeréseként egy környezetbarát öntöltő hibrid elektromos Lexus NX 300h használatának felajánlásával hosszabbítja meg az együttműködést a sportolóval.

A Gyomaendrődi származású, nem mindennapi élsportolói karrierje mellett főiskolára járó, angolul kiváló beszélő Tótka Sándor azon két magyar sportoló egyike (a másik Milák Kristóf), aki ifjúsági és felnőtt korosztályban is megnyerte mindhárom nagy világversenyt (olimpia, VB, EB), azaz megcsinálta a "nagy hatost". A fiatal olimpikon aktív kajak-kenu pályafutását 2028-ig tervezi, még két olimpián szeretne részt venni. A jövőben fő számai az 500 méter páros, illetve az 500 méter négyes lesznek, miután a 200 méter, amely számban Tokióban egyéniben nyert, lekerül az olimpia programjáról.

- Megtisztelő, hogy a Toyota Reálszisztéma / Lexus Buda 2014, azaz Budapestre költözésem óta bizalmat szavazott nekem, és immáron hét éve élvezhetem a márkakereskedés támogatását, ami a Tokiói Olimpiára való Coviddal terhelt felkészülési időszakban különösen nagy segítséget jelentett. Ahogyan eddig is, úgy a jövőben is azon leszek, hogy eredményeimmel megszolgáljam ezt a bizalmat – fogalmaz az együttműködés meghosszabbítása kapcsán Tótka Sándor.

- Kevés Tótka Sándorhoz hasonló elkötelezett, szerény, szorgalmas, és elképesztő befektetett munkával hihetetlen eredményeket elérő sportoló van hazánkban, nagy büszkeség számunkra, hogy Budapestre költözése óta az első pillanattól támogathattuk a munkáját. Sándor mindannyiunk számára példaképként szolgálhat, személyében méltó képviselőre lel márkakereskedésünk és a Lexus márka – avat be Kárai Péter, a Toyota Reálszisztáma ügyvezető igazgatója, aki egyben a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alelnöke is.

A Tótka Sándort a jövőben egy környezetbarát öntöltő hibrid elektromos Lexus NX-el támogató Reálszisztéma Autókereskedelmi Kft. egyébiránt 1998-ban került megalapításra mint Toyota márkakereskedés, 2002 óta pedig hazánk első Lexus márkakereskedéseként is üzemel. A Toyota Reálszistéma / Lexus Buda nyitása több, mint 30.000 új autót értékesített (ezt a határt éppen a múlt hónapban lépte át), amelyből 24.969 volt Toyota és 5.240 volt Lexus. Ezzel a márkakereskedés meghatározó szerepet töltött be a Toyota és különösen a Lexus márka, valamint az utóbbihoz kötődő kimagasló ügyfélélmény hazai megismertetésében.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.22
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a....
2021.10.22
Valtteri Bottas, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb pénteken az első szabadedzésen a Forma-1-es....
2021.10.22
Ha nem vársz sokat, nem fogsz csalódni. ..
2021.10.22
Pick up-kedvelők számára érdekesség, hogy a Nissan vadonatúj Frontier 2022 NISMO Off Road....
2021.10.22
Az M3-ason baleset, az M43-ason a tranzitforgalom, az M0-áson műszaki hibás teherautó okoz....
2021.10.22
A 2022-ben rajtoló, teljesen megújult Air Race világbajnokságon egy bevált páros is ott lesz a....
2021.10.22
Szeptemberben nem adtak el egy Ferrarit sem, de nem volt rossz hónapjuk a luxusautó-kereskedőknek....
2021.10.22
Lezárták az 67-es utat Mozsgó és Szigetvár között baleset miatt – tájékoztatta a Baranya Megyei....
2021.10.22
Károkat és közlekedési fennakadásokat okozott és egy halálos áldozatot is követelt Németországban a....
2021.10.22
A magyar autóipar történelmi mérföldkőhöz érkezett azzal, hogy most először kezdődik meg az....