Mini Clubman

Közös nevező - Leblanc Gergely és a Clubman SD ALL4

2017.04.11.

Magyar Nemzeti Balett első magántáncosa, a MINI Magyarország márkanagykövete egy új MINI Clubman-nel autózik áprilistól.

A 2017 január közepén bejelentett MINI Magyarország márkanagyköveti program újabb állomásaként Leblanc Gergely balettművész átvette vadonatúj MINI Clubman Cooper SD márkanagyköveti autóját, mely eseményhez egy különleges fotózást szervezett az Opera és a BMW Group Magyarország a dalszínház környékén.

Leblanc Gergely, a Magyar Nemzeti Balett első magántáncosa, 2011 óta tagja a Magyar Állami Operaház együttesének. A Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzését követően a Royal Ballet School of Londonban is tökéletesítette tudását, a Nemzeti Balett egyik vezető művészeként pedig számos emlékezetes alakítással hívta fel magára a közönség figyelmét, többek közt A diótörő, az Anyegin, a Rómeó és Júlia, A hattyúk tava és kortárs koreográfiák főszerepeiben. Munkásságát fiatal kora ellenére több nemzetközi versenyen is jutalmazták, a Magyar Nemzeti Balettben is volt már az évad legjobb pályakezdő és legjobb férfi táncművésze, tavaly a 2016/17-es évad Étoile-jának választották, idén pedig a szakma felterjesztése nyomán március 15. alkalmából Harangozó Gyula-díjban részesült. A hivatása és a társulat iránti odaadásának egyik bizonyítéka, hogy miközben jelenleg A kalóz című magyarországi balettbemutató férfi főszerepére készül, egy lesérült kollégája helyére két nap alatt állt be új partnerrel a párhuzamosan futó Manon előadásban.

„Mikor megláttam a MINI Clubman Cooper SD-t, rögtön nagyon vonzónak találtam a formáját, illetve a hangulatot, amit áraszt. Az autó egyéni és igazán prémium minőségű bőrülései, anyagai, belső kezelőszervei és funkciói különlegessé, de mégis nagyon élhetővé teszik. Nagyon közel áll hozzám ez a lendületes, sportos, fiatalos design, éppen ezért nagyon jól is érzem magam benne. Már az Operaház körül megtett első kör alkalmával lenyűgözött a 2 literes TwinPower Turbo dízel motor az összkerékmeghajtással együtt, úgyhogy alig várom, hogy olyan biztonságos környezetet találjak, ahol az autó képességeit jobban megismerhetem“ – mondta a balettművész az átadás alkalmával.

„Gergely a MINI Magyarország márkanagyköveti programjának fiatal, feltörekvő tehetsége, aki már eddigi pályája során is kimagasló sikereket ért el. A Clubman modell számára ideális választás, az autó a nagyvárosi, laza, könnyed, de mégis végtelenül kifinomult stílus tökéletes megtestesítője, mely 190 lóerős dízel motorral és ALL4 összekerékmeghajtással egy igazán vonzó kivitel. Gergely története remekül illeszkedik majd abba a sorba, melyet az év során, a MINI kommunikáció részeként szeretnénk majd felvezetni. Reményeink szerint a magyar közönség számára is közelebb kerülhet így a MINI márka, mely megújulása során olyan fantasztikus autókkal egészült ki, mint a hat-ajtós kialakítású, teljesen egyedi karakterű Clubman modell“ – mondta el Oros Attila MINI márkaigazgató az átadás alkalmával.

A Mini márkanagykövetei Zoób Kati divattervező (b), Leblanc Gergely a Magyar Nemzeti Balett táncosa, Szabó Gabriella háromszoros olimpiai aranyérmes kajakozó, valamint Nagy Ervin színművész

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.04.01
Izraelben az utóbbi nyolc évben több, mint egymillióval nőtt a gépkocsik száma. A kis ország útjai....
2023.04.01
Február vége óta az Euroleasing a Renault, Dacia és Alpine márkák kizárólagos hazai finanszírozási....
2023.04.01
Rekordra, 52 322 forintra emelkedett a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) átlagdíja....
2023.03.31
Az európai autópiac bizonyos szempontból egy nagy halmaz, hasonló piacokkal. Viszont ha közelebbről....
2023.03.31
A japán BestCarWeb internetes autós magazin információi szerint zéró emissziós sportautóvá alakul a....
2023.03.31
A konténerszállító hajókon és kompokon a tüzeket CO2-gázzal oltják el. Ha egy elektromos autó....
2023.03.31
A Budapesti Autósok olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette március 28-án, 8:15-kor azt a....
2023.03.31
Az idei 2022/2023. évi Autós Szakmák Tanulmányi Versenyének döntőjét az Automobil és Tuning Show....
2023.03.31
Az Egyesült Királyságban 69 ezer 707 autót gyártottak februárban, 13,1 százalékkal többet az egy....
2023.03.31
Ezen a hétvégén, szombaton kezdődik a hidak tavaszi nagytakarítása a fővárosban - közölte a....