közlekedik a család

„Közlekedik a család”: fődij egy új Skoda Rapid Spaceback

2014.02.19.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság,az elmúlt évek kedvező tapasztalati alapján idén is meghirdeti „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot. Az országos vetélkedősorozat főtámogatója az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. Fődij: az új Skoda Rapid Spaceback.

A vetélkedő célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek - gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas - figyelmét egy időben ráirányítsuk a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Célunk továbbá a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család közösség nevelő erejére való figyelemfelhívás.  A versenyre nevezhet minden olyan család ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 év közötti gyereket (gyerekeket) nevelnek (továbbjutás esetén a csapat összetételén nem szabad változtatni).

A részvétel feltételei:

a. Területi versenyek:

A tavalyi verseny győztesei a nyereményautóval

A megyei (fővárosi)  balesetmegelőzési bizottságok és a Skoda márkakereskedések 2014. április 15 – június 30 között 20 helyszínen (alapvetően megyeszékhelyen illetve a fővárosban) nyílt közlekedésbiztonsági napot szerveznek, amelynek keretén belül kerül lebonyolításra a családi vetélkedő.  Tesztlap kitöltés, autós ügyességi vetélkedő keretén belül kiválasztásra kerülnek azok a családok (megyénként illetve a fővárosból egy-egy család) akik az országos döntőbe jutnak. A területi versenyek pontos időpontjai a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon megtalálhatóak. 

Pillantkép a tavalyi döntőről

b. Internet:

A verseny honlapján 2014. április 15. és 2014. június 30. között egy család részére biztosítunk lehetőséget, hogy az országos döntőbe jusson. Ehhez a regisztrációt követően tíz játékos feladat teljesítésével van lehetőség a pontgyűjtésre. Az a család jut az országos döntőbe aki  a verseny ideje alatt a legtöbb pontokat gyűjti. Pontegyenlőség esetén a továbbjutó család neve közjegyző jelenlétében kerül kihúzásra. A játékos feladatokat eredményesen teljesítők között ajándékok kerülnek kisorsolásra. Az ajándékok pontos megjelölése a játék leírásánál szerepel.  

Továbbjutás:

A területi versenyekről megyénként (a fővárosból is) egy család jut az országos döntőbe. A játék honlapjáról egy család részére biztosítunk lehetőséget az országos döntőbe jutásra.

A családi vetélkedő országos döntője 2014. szeptember 13-án kerül megrendezésre a Zsámbék melletti drivingcamp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központban.

Az országos verseny fődíja egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi. Ezen kívül az Autós Nagykoalíció támogatásával 20 értékes magyarországi illetve külföldi üdülési utalvány kerül kiosztásra, továbbá az országos döntőbe jutott minden család kap egy-egy 30.000 Ft értékű üzemanyag utalványt.

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.02
Az olasz autósok számára a parkolás központi kérdés, ami a modern mobilitási törekvések egyik....
2021.12.02
A baleset térségében forgalomkorlátozásra kell számítani - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.12.02
Az Air Care System technikájával kiegészített ŠKODA Climatronic légkondicionáló berendezések....
2021.12.02
Jól jön a segítség. ..
2021.12.02
Az orosz fővárosban 26 elektromos oktatóbuszt állítottak forgalomba 2021-ben, hogy segítsék a....
2021.12.02
Az elektromos autókat gyártó kínai Nio stratégiai együttműködésre lépett a Shell-lel egy több....
2021.12.02
Állampolgári segítséget kérnek a dunakeszi rendőrök annak a sofőrnek az azonosításához, aki zebrán....
2021.12.02
Az UAZ autógyár – iparági szakértők szerint – indiai közvetítéssel hamarosan megkezdheti a Jeep CJ-....
2021.12.01
Lehet, szabad-e egymással összevetni Barcelona jelképét, a Sagrada Família templomot, a Chaos....
2021.12.01
- Olyan univerzális, újrafelhasználható űrhajót fog létrehozni Oroszország az új orbitális állomás....