Kiss Norbi

Jótékonysági vacsora a négyszeres Európa bajnokkal

2022.10.03.

Immáron hagyománnyá vált, hogy Kiss Norbi szeptember vége - október eleje táján amikor menetrendszerűen megnyeri a Kamion Európa Bajnokságot és végre marad ideje tartósan itthon lenni, időt szakít arra, amit hosszú évekkel ezelőtt önként vállalt, és amiért sport sikerein kívül egy ország becsüli: az állatvédelemre. 

Szinte még a naptár is neki dolgozik, hiszen a Kamion EB hagyományosan a legendás Le Mans-i pályán, majd rá egy héttel a spanyolországi Jaramában ért véget és általában az utolsó versenyét csak egy-két nap választja el az Állatok Világnapjától, október 4-étől. Így alakul ez idén is. Különlegesség az is, hogy Norbi leglelkesebb rajongói azok a magyarok, akik gyakran a legtávolabbi versenyére is elkísérik őt,  hogy lengjen magyar zászló, a spanyolok, németek és csehek uralta Kamion EB futamain, nem csak Norbi sportsikereire, de társadalmi elkötelezettségére, az állat- és természetvédelem támogatására is büszkék. Talán ezért is dönt úgy Norbi minden évben, hogy egy győzelmét ünneplő közösségi rendezvény keretében ad lehetőséget szurkolóinak, hogy kellemes helyen, jó társaságban, jó célokat szolgáljanak. 

Képre kattintva galéria nyílik!

 
Éppen ezért idén nem messze Norbi kápolnai Macskaárvaházától, egy különleges, minőségi, a húsmentes, növényi alapú ételek terén is változatos kínálatot biztosító vendéglátóhelyre, a mr. Sushi étterembe várja az autósport és az állatvédelem rajongóit. Október 5.-én, délután 14.00-től bárki aki szeretne együtt ebédelhet Kiss Norbival az egri mr. Sushi étteremben, ahol a tulajdonos séf Kovács István jóvoltából a fogyasztás számlaértéke teljes egészében a Macskaárvaházat illeti. 
Norbi szerint: sokkal szimpatikusabb így segíteni, mint egyszerűen pénzt gyűjteni, hiszen a versenyszezon közben amúgy sincs sok lehetőség a rajongókkal találkozni, és az állatvédelem ügyét segíteni. Így azonban a kettő együtt valósul meg. Ráadásul a már négyszeres Európa bajnok azt is elmondta, az ilyen és ehhez hasonló alkalmakkor rendszeresen megismerkedik olyan új emberekkel, akik mind az autósportot, mind az állatvédelmet fontosnak tartják, ráadásul különleges, minőségi teljesítés is áll mögöttük. Ilyen Kovács István is, akit Egerben is csak mr. Sushiként emlegetnek, de kevesen tudják, hogy egy kivételesen világlátott séfről van szó, aki például az arab országokban dolgozva, elsajátíthatta az eredeti falafelek és az arab/zsidó kultúrában egyaránt rendkívül népszerű növényi alapú minőségi ételek készítésének legféltveőrzöttebb titkait is. 
Képre kattintva galéria nyílik!
 
Norbi ma már hagyományos állatvédelmi jótékonysági ebédjeire és vacsoráira nem csak lelkes rajongói jönnek el rendszeresen, de nem ritkán államtitkárok, polgármesterek, képviselők és az üzleti élet jeles szereplői is szívesen csatlakoznak, hiszen ennél lazább és kötetlenebb módja nem nagyon van annak, hogy kifejezzék értékválasztásukat. 
 
A sportoló bebizonyítja, hogy a sokak által  - joggal vagy ok nélkül - környezetszennyező sportnak tartott autóversenyzést mívelők, részben példát mutatva, más részt pedig csökkentve a saját ökológiai lábnyomukat tudnak helyesen cselekedni. 
 
További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!
  

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.12.01
A HangZóna mai vendége: Pataki Ádám, a Real Garant értékesítési vezetője. Miben segít a....
2022.12.01
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az idén októberben 1 169 679 érkező és induló utas fordult....
2022.12.01
Zseniális gaggel válaszolt azoknak a Mini, akik szeretik távirányítós autóknak nevezni a....
2022.12.01
Az M1-es Tatabánya-Óvárosi lehajtójánál 3 milliárd forintos beruházással 150 férőhelyes, őrzött....
2022.12.01
Legtöbb esetben autóink nagy része már 4-500 ezer kilométer után a bontóban köt ki. Alighanem az....
2022.12.01
Szujó Zoltánt választották meg csütörtökön a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) új....
2022.12.01
Legalább ketten meghaltak és sokan eltűntek egy autópályát elárasztó földcsuszamlásban Brazília....
2022.12.01
Nevet adunk neki, személyes tárgyakat helyezünk el benne, a vásárlásáról nem egyedül döntünk. ..
2022.12.01
Csütörtöktől kaphatók a 2023-ra érvényes éves országos és megyei autópálya-matricák a Nemzeti....
2022.12.01
Az egész frankofón világ ujjongott és éljenzett, amikor a Citroën bemutatta új zászlóshajóját, a....