Lexus RX

Itt az új Lexus RX Special Edition

2021.09.13.

A Lexus RX prémium SUV kínálatában korlátozott ideig elérhető új modellváltozat a sportos megjelenésre helyezi a hangsúlyt.

Ahogyan az elnevezése is utal rá, az új RX Special Edition exkluzív kiegészítők sorával biztosít még erőteljesebb, sportosabb kiállást a Lexus prémium SUV-ja számára, kívül és belül egyaránt. Különleges modellváltozatként – amely csak korlátozott ideig lesz elérhető – a korábbi Special Edition variánsok sikereire épít az újdonság, amely gazdag felszereltséggel visz stílusos csavart az RX kínálatába.

A Special Edition kisugárzása azonnal magára vonja a figyelmet, köszönhetően a feketére fényezett részleteknek, beleértve az első hűtőrácsot, a külső visszapillantó tükrök házát vagy éppen az ezekhez illeszkedő 20 colos, sötét árnyalatú könnyűfém keréktárcsákat. A hibrid RX 450h fekete elülső lökhárító-toldata a típus SUV felépítését erősíti még tovább. Az utastér jellegzetes formáit a sima tapintású bőrkárpitozás fekete és hamufehér árnyalatai, illetve szürke kontrasztvarrása teszik teljessé. A puha tapintású középkonzolon, az ajtóbetéteken és az utasoldali térdtámaszon ugyanez a színkombináció köszön vissza, míg a szürke varrás a váltó előválasztó karjánál jelenik még meg. A kormánykereket fekete bőrbevonattal és Sumi fekete diófa-betétekkel álmodták meg, melyek a műszerfalon is helyet kaptak, az ajtópanelek pedig beépített hangulatvilágítást kaptak. Az utastér egyszínű fekete vagy krém bőrkárpitozással is elérhető, amennyiben a vásárlók úgy kívánják.

Az RX Special Edition magas alapfelszereltséggel büszkélkedhet. Olyan fejlett technológiai megoldások járnak hozzá, mint a vezeték nélküli telefontöltő, a láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó, a 12,3 colos érintőképernyős multimédiás és navigációs rendszer, valamint a 12 hangszórós prémium audiorendszer. Az intelligens parkolássegítő szenzorok keretein belül az első és hátsó parkolóradarok és az automatikus vészfék szintén az alapfelszereltség részét képezik a holttérfigyelővel és a hátsó keresztirányú forgalomfigyelővel együtt – mely szintén automatikusan fékez, amennyiben szükséges. A modell a Lexus Safety System + aktív biztonsági és vezetéstámogató rendszereket, a holttérfigyelővel, automatikus behajtás és lebillentés funkcióval is ellátott külső visszapillantó tükröket, a fűthető első üléseket és a Bladescan Adaptív távfény-vezérléssel ellátott tripla-LED fényszórókat is magáénak tudhatja. Az új RX Special Edition szeptembertől elérhető. Az új kínálat 10 külső színt vonultat fel, köztük két új árnyalattal az Acélszürke és a Jég ezüst képében. Mindkét új szín a Lexus fejlett sonic fényezési technológiájával készül, amely kivételes mélységet és fény-árnyék kontraszt képes biztosítani.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.09.17
Visszatért pénteken a Földre a kínai űrállomás előkészítésén dolgozó három kínai űrhajós, aki három....
2021.09.17
Moszkva polgármestere azt javasolta, hogy kobozzák el a hatóságok a módosított hangfogójú,....
2021.09.17
Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták Egyházaskozár és Bikal között. ..
2021.09.17
A legnépszerűbb európai Lexus-ként ismert, és szegmense egyik legkelendőbb modelljének számító UX....
2021.09.17
A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, kerülni a....
2021.09.17
Romániában 16 százalékkal nőtt a járműgyártás az első nyolc hónapban a tavalyi azonos időszakhoz....
2021.09.17
- Forgalomkorlátozás lesz a 10-es főút Pilisvörösvári szakaszán burkolatfelújítás miatt szeptember....
2021.09.17
A járvány miatti kényszerszünet után ismét elindul a fiatal vezetőket továbbképző Ford-tréning. Az....
2021.09.17
Bármit építünk, fontos, hogy ismerjük a leendő felhasználó jellemzőit és igényeit. Így tett az a....
2021.09.17
Túlsúlyos karavánt intettek ki a forgalomból a Pest megyei rendőrök. ..