Opel

Három világpremierrel jön az Opel

2023.06.01.

Az IAA Mobility 2023 kiállításon Münchenben, szeptember 5-10 között a villámos márka elektromos újdonságokkal jelentkezik. A város közepén az Opel három világpremiert is tart és megmutatja merre tart a márka és milyen izgalmas dizájn jellemzi majd új generációs autóit.

 

Florian Huettl, az Opel vezérigazgatója: „ Modelljeink többsége már ma is elektromosított. Az új sportos plug-in hibrid GSe autóinkkal például bemutatjuk, hogy az elektromosítás, az ezzel járó felelősségteljes, környezet tudatos autózás és a dinamikus, sportos, élvezetes vezethetőség nem egymást kizáró opciók. Ugyanakkor az Opel a teljes elektromosítás felé halad, 2028-ra minden Európában eladott új modellünk ilyen lesz. München-ben, az IAA Mobility kiállításon is ezt akarjuk megmutatni, olyan elektromos autókat állítunk ki, amelyek mindenki számára és mindennapos használatra készülnek és bemutatjuk azt is, mit tartogat a márka jövője.”

Az Opel mindezt oly módon kínálja az érdeklődőknek, hogy egyrészt ott lesz a müncheni kiállításon, másrészt viszont az újdonságok feltűnnek majd a város szívében, a Ludwigstrasse-n, nagyon közel az Odeon Platz-hoz. Így mutatkozik be a közönségnek az Opel Astra Sports Tourer Electric. Az Astrának több évtizedes története során most először lesz teljesen elektromos kombi változata, ami egy igen attraktív meghajtással bővíti az Astra amúgy is széles motorpalettáját. Németországban az elmúlt két évben a Corsa volt a legnépszerűbb kisautója, amely nemcsak új külsővel, hanem megújult, hatékonyabb, nagyobb hatótávú és egyben erősebb elektromos meghajtással is jelentkezik. És lesz még egy harmadik Opel világpremier is Münchenben, de ez egyelőre titok. Az Opel ezzel az újdonsággal a márka jövőjébe kíván majd bepillantást nyújtani.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.09.23
Szeptember 18-án új, akár egy egész életpályát megalapozó szakképzési program indult Debrecenben. A....
2023.09.23
A Ford tovább tekerte az őrületvezérlőt, a korábbi Raptort V6-os motorral emelte új dimenzióba. Nem....
2023.09.23
Az előzetes várakozásoknak megfelelően a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red....
2023.09.23
Összeütközött két személyautó a Tápiószecsőt és Tápióságot összekötő úton – írta az Országos....
2023.09.23
Óriási szintkülönbséggel és fagypont alatti hőmérséklettel is meg kellett küzdeni annak a két....
2023.09.22
Érdemes rákeresni a cégre szerződéskötés előtt. ..
2023.09.22
Újabb fontos mérföldkőhöz érkeztek a balatoni fejlesztések azzal, hogy kifutottak első útjukra a....
2023.09.22
Ugyanakkor sok egyéb funkció válthat előfizetős modellre a jövőbeli bajor modellekben. ..
2023.09.22
A hétvégén rendezik a franciaországi Le Mans-ban a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idei....
2023.09.22
Nézze meg a videót! ..