Forma 1

Hamilton: a Mercedes csapata a legjobb!

2018.03.14.

A hét elején a Mercedes főhadiszállására utazott a csapat négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, aki a kötelező körök lefutását követően személyesen üzent a dolgozóknak, kiemelve, igazi megtiszteltetésnek érzi, hogy az istálló része lehet. Azt is egyértelművé tette, célja a címvédés!

A már az Ausztrál Nagydíjra készülő brit klasszis részt vett az ilyenkor menetrendszerű mérnöki megbeszéléseken, de néhány szponzori kötelességének is eleget tett a Mercedes F1-es csapatának központjában (Brackley-ben). Ebéd után a létesítmény dolgozóira is „szakított időt”, és egy személyes üzentet küldött nekik, az ő érdemeiket is méltatva.

Amikor a szezon elején ellátogatok a gyárba, és látom, mennyi különböző területen zajlik az autó tervezése és gyártása, az mindig lenyűgöz – kezdte a címvédő. „Lenyűgöz, ahogyan összeállnak az alkatrészek és egy ilyen csodás műalkotást hoznak létre.”

- Mindig elcsodálkozom azon, mire képesek a dolgozók, az egyik legcsodálatosabb érzés pedig az, amikor az első tesztnapon végre beleülhetek az autóba. Hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy egyike lehetnek annak a két embernek, akik vezethetik ezeket a versenygépeket – folytatta, majd megígérte, csapattársával együtt mindent megtesz azért, hogy sikereket érjen el autójával.

- Az egész csapat hihetetlen munkát végzett, és szeretném, ha tudnátok, hogy az első versenyen mindent megteszünk majd, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, és remélhetőleg a Ferrari és a Red Bull előtt végzünk majd – fogalmazott.

- Ez már a hatodik évem a csapatnál, és nagyon biztató látni, hogy mindenki motivált. Van valami, ami közös bennünk: mind arra törekszünk, hogy a legjobban végezzük a munkánkat, ezt követően pedig tovább fejlődjünk, fellépjünk a következő szintre. Az elmúlt években kialakuló csapategységhez nincs hasonló. Mind együtt dolgozunk, éppen ezért ez a legjobb csapat. Számomra ez roppant inspiráló. Mindent bele fogok adni a szezon során. A cél az ötödik cím – zárta gondolatát.

Forrás: m4sport.hu

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.19
Büntetőfékezés, leszorítás, piros lámpánál bepofátlankodás - a Budapesti Autósok Közösségének....
2022.05.19
Jó eséllyel legjózanabb változatában járt nálunk az új Suzuki S-Cross, ami megmutatta, hogy képes....
2022.05.19
- Szűkíti középkategóriás autókból álló kínálatát, és egyre inkább a luxusra összpontosít a....
2022.05.19
Emlékezetesen alakult 2022 első negyedéve a Dacia számára: ez lett ugyanis a legkelendőbb külföldi....
2022.05.19
Május 19-én 11 óra 10 perc körül a 445-ös út 4-es kilométerénél - Kecskemét térségében - két....
2022.05.19
Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették....
2022.05.19
A gyártók által egységesen használt, harmadik generációs modell a széria kilencedik világbajnoki....
2022.05.19
Frissített formanyelvével, széleskörűen modernizált prémium hangulatával, valamint a digitalizáció....
2022.05.19
- A hétvégén rendezik a gyorsasági kamion Európa-bajnokság idei szezonjának első fordulóját az....
2022.05.19
- Kecskemétnél, a 445-ös út 4-es kilométerénél frontálisan ütközött két autó - adta hírül a Bács-....