Forma 1

Hamilton és Bottas a jótékonykodásra is szakítottak időt

2017.07.29.

A Mercedes-Benz Hungária idén is megrendezte hagyományos jótékonysági rendezvényét a magyar nagydíj előtt. Idén a Mercedes-AMG Petronas Formula One Team pilótái, Lewis Hamilton és Valtteri Bottas segédkeztek a jó ügy érdekében, melynek köszönhetően 4 millió forint gyűlt össze.

A Mercedes-Benz Hungária és partnerei minden megjelent résztvevő után 10 000 Ft-ot adományoztak a Magyar Gyermekmentő Szolgálatnak, de a résztvevők tombolák vásárlásával is hozzájárulhattak a nemes ügyhöz. Nem csak a jótékoynság motiválta őket, hiszen a pilóták által dedikált ajándékokat nyerhettek, amiket személyesen Bottas és Hamilton adott át a szerencséseknek. Sky Sports

A jótékony felajánlások mellett a két Formula-1-es pilóta, Lewis Hamilton és Valtteri Bottas számos érdekes információt is megosztottak a színpadi interjúk során. Utóbbi mesélt az utóbbi évben meredeken felívelő karrierjéről és céljairól. Bár Bottas karrierje legeredményesebb szezonját futja, közel sem elégedett a világbajnoki pontversenyben betöltött harmadik helyével. Sky Sports

Hamilton igazán sztárhoz méltóan érkezett a rendezvényre: helikopterrel indult a Hungaroringről, majd hajóra szállt a főváros szívében, és végül gyalog sétált be az est színhelyére, ahol sok érdekes információt megosztott a brit pilóta, elmondta, hogy Budapest az egyik kedvenc városa, és bármikor szívesen tér vissza a magyar fővárosba. 

„Rendkívül boldog vagyok, hogy ismét a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat lelkiismeretes munkáját segíthettük eseményünk segítségével. Azt gondolom, hogy felelős vállalatként ez a fajta aktivitás a leghatékonyabb, mellyel támogathatjuk ezt a különleges jótékonysági szervezetet. Ezúton is szeretném megköszönni az NGYSZ kollégáinak a fáradhatatlan és áldozatos munkát, melyet a gyermekek egészsége és jövője érdekében végeznek.” – mondta el Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz Hungária Kft. marketing és PR vezetője. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.02.02
A HangZóna mai vendége Meggyesfalvi Tamás r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság....
2023.02.02
A mai napon megtartották a bértárgyalások első fordulóját az Audi Hungariánál, melynek keretében az....
2023.02.02
Az amerikai Rivian céget a Tesla lehetséges kihívójának tartották. De a fiatal gyártó már régóta....
2023.02.02
Baleset történt az M1-esen, Hegyeshalomnál - írja a Katasztrófavédelem. Egy sávon halad a forgalom....
2023.02.02
Interjú Bartal Tamással, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkárával. ..
2023.02.02
A Honda a mai sajtótájékoztató keretein belül ismertette hidrogénüzletágával kapcsolatos....
2023.02.02
A brit Shell olaj- és gázipari cég rekordnyereséggel zárta a 2022-es évet - derült ki a társaság....
2023.02.02
A győri központú, de képzéseivel, kutatásaival Mosonmagyaróváron, Zalaegerszegen és Budapesten is....
2023.02.02
Ausztriát beborítja a hó. Az Osztrák Autóklub – ÖAMTC – felszólította az autósokat, hogy csak....
2023.02.02
Európa legnagyobb autókereskedői több autót adnak el évente, mint egész Magyarország teljes éves új....