Motoros Borok Útja Rallye

Biztonságos élményt kíván a Motoros Borok Útja Rallye indulóinak Knezsik István

2017.05.30.

Nemcsak a hazai járműipar fejlesztésének elkötelezett híve, hanem a közlekedésbiztonság területén is kiemelkedő szerepet vállal Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke. Sokat hangoztatott jelmondata kiválóan szemlélteti személyes célkitűzését, egyben az általa vezetett egyesület baleset-megelőzési törekvéseit: „Aki reggel elindul, az este egészségben haza is érjen!”

Knezsik István sajtónyilatkozataiban is nagy hangsúlyt fektet a biztonságos közlekedés népszerűsítésére

 

„Sajnos az elmúlt években nem javult számottevően az ittasan volán mögé ülő járművezetők aránya, és megdöbbentő az a hazai adat, mely szerint minden tizedik balesetet ittas személy okoz. Többek között emiatt áll a közlekedésbiztonság színvonalának növelése érdekében tett törekvések élére az autóipar legfontosabb szereplőit tömörítő Autós Nagykoalíció. Igyekszünk kihasználni minden olyan kommunikációs csatornát, fórumot és aktivitást, ahol lehetőségünk van a szemléletformálásra, a felelős közlekedési magatartás erősítésére, és ezek közül egyértelműen kiemelkedik a két évtizedes múlttal bíró, ámde folyamatosan megújulni képes Magyar Borok Útja Rallye rendezvénysorozat.” – hangsúlyozza ki István.

Knezsik István a biztonságos közlekedés elkötelezett híve - a kép a  az Autós Nagykoalíció támogatásával megvalósult 2017-es Nemzetközi Automobil és Tuning Show Generali KRESZ parkjánál készült

Résztvevőként évek óta ott van az autós Magyar Borok Útja Rallye mezőnyében is, és bár személy szerint inkább a négykerekűekre esküszik, a tavalyi motoros versenyen ő lett a boldog tulajdonosa az első itthon forgalomba helyezett 70. jubileumi Vespáknak (rögtön kettőre is szert tett), azóta pedig beszerzett egy harmadik olasz darazsat. Elmondása alapján az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csoda járgányok még bontatlan állapotban várják végleges helyüket, István ugyanis nyáron a vadonatúj garázsában fogja tartani Vespáit, melyek már alig várják, hogy kipróbálja őket!

Knezsik Istánnak otthon is van 3 gyönyörű Vespája. Talán nem véletlenül...

Az egyesület szakmai munkája és a rendezvények természetesen nyáron sem szünetelnek, sőt! Jó szívvel ajánlja figyelmünkbe a XIX. Kocsitoló Fesztivált Kocs településen, 2017. július 14-16. között. „A magyar alkotók sokat tettek hozzá a világ járműgyártásához. Sokat adtunk és keveset tudunk róluk. Az Autós Nagykoalíció a kocsi mesterek megismertetése mellett azt szeretné, ha a rendezvény országosan ismert fesztivállá válna, ahol sok ember tölt el kellemes órákat, napokat, s szórakozásban közben megismerkedhetnének azzal a településsel, amely a kocsit adta a világnak.”

Ne maradjon le a II. Motoros Borok Útja Rallye legfrissebb híreiről és kulisszatitkairól! Kövesse naponta többször frissülő rovatunkat az Autószektoron, és tartson velünk az Autószektor és a Magyar Borok Útja Rallye Facebook oldalán!

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.09
A Ferrari 23 555 járművet hív vissza az Egyesült Államokban. Az ok: fékproblémák szinte minden....
2022.08.09
Henry Ford már autógyártás korai éveiben felismerte, a komplexitás nem tesz jót a gyártási....
2022.08.09
Erős növekedés az év első felében: a Porsche AG jelentősen növelte bevételeit és működési profitját....
2022.08.09
Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali....
2022.08.09
A mobilitási piac régóta kacérkodik a cserélhető akkumulátorok gondolatával. A Toyota most....
2022.08.09
Angela Merkel volt német kancellárt az Eurowings repülőgépén fényképezte le telefonjával egy olvasó....
2022.08.08
Az 1-es számú főút 145-ös kilométerszelvényében közlekedett egy török honosságú tehergépkocsi....
2022.08.08
Egy rossz döntés örökre megváltoztatja az életet – a megrázó kisfilm egy olyan képzelt esetet mutat....
2022.08.08
A Porsche bővíteni szeretné stratégiai e-bike (elektromos kerékpár) elkötelezettségét. Ennek....
2022.08.08
Nem állt drog vagy alkohol befolyása alatt annak a lengyel busznak a sofőrje, aki két nappal....