támogatás

#AzOpelVeledVan program: gépkocsikat adtak át vidéki önkormányzatoknak

2020.05.07.

Az Opel Magyarország az UNIQA Biztosító közreműködésével Debrecen, Győr, Kecskemét, Pápa Szekszárd és Székesfehérvár városának adott át egy-egy személyautót használatra a járványhelyzetben megnövekedett feladatok ellátása érdekében.

A jelenlegi krízis helyzet az idős és szociálisan hátrányos helyzetű lakosságot súlyosan érinti országszerte. Az ő egészségük megőrzése érdekében végzett tevékenységek, többek között a bevásárlás, gyógyszer kiváltás, nővér szolgálat biztosítása, komoly terheket ró a helyi Önkormányzatokra. A mindennapi feladatok ellátását szeretné az Opel Magyarország az UNIQA Biztosítóval közösen megkönnyíteni a helyi intézmények számára.

„Nagyra becsüljük azt az áldozatos munkát, amit az Önkormányzatok, valamint a velük együttműködő szociális intézmények végeznek a jelenlegi kritikus helyzetben. Gépjárműforgalmazóként fontosnak tartjuk, hogy saját eszközeinkkel támogassuk ezt az embertpróbáló feladatot, ezért ajánlottuk fel használatra céges flotta gépjárműveinket az Önkormányzatok számára” – nyilatkozta Bakai Gergely az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az Opel eddig hat város szociális támogató szolgálatának adott át autót, de terveiben szerepel további támogatások megvalósítása is. A cég együttműködő partnere, az UNIQA Biztosító az új Opel gépkocsikhoz alapfelszereltségként járó 5 éves UNIQA balesetbiztosításon felül Casco biztosítással járul hozzá a gépkocsik biztonságos használatához.

„A közös segítségnyújtás kiváló példája annak, hogy két nagyvállalat összefogása mennyire eredményes lehet egy ilyen nehéz időszakban” – nyilatkozta Polányi Zoltán, UNIQA Biztosító Igazgatóságának tagja.

Az Opel Magyarország a gépkocsikat a városban működő Opel Márkakereskedőkkel együttműködve adja át az Intézményeknek. A helyi márkakereskedők pedig, szükség szerint, ellátják a gépkocsik karbantartását.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.09.27
Az M0-s autóút déli szektorán az 1-es főúti végcsomópont felé, a 14-es km-nél két kamion ütközött....
2023.09.27
A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot....
2023.09.27
Egri és tarnamenti focisták, világhírű magyar labdarúgás szakértő, állatbarát, jótékony heves....
2023.09.27
Tíz év után látható ismét Párizsban a Titanic történetét megidéző nagyszabású kiállítás, amelynek....
2023.09.27
Az új generációs Lexus NX szabadidőjármű számos innovatív szolgáltatása, megoldása között szürke....
2023.09.27
Ötödik generációs harci repülőgépek beszerzéséhez kérte a parlament jóváhagyását a román védelmi....
2023.09.27
Tudóscsoport jelentése az UFO-król.   ..
2023.09.27
Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 86-os kilométerszelvényénél,....
2023.09.26
"Volt olyan autós a múlt héten vármegyénkben, aki egy órán belül kétszer került lencsevégre: a....
2023.09.26
14 évesen is jó a hibrid Lexus ..