Bécs

Az osztrák TTTech Auto Kínában terjeszkedik

2023.01.14.

Az osztrák szoftverspecialista, a TTTech Auto Kínában terjeszkedik, és Sanghajban nyitott fiókot. A cég nagy növekedési lehetőségeket lát az ázsiai piacon – írja a Kronen Zeitung.

 

A TTTech Auto Shanghai fiókja: A szoftverspecialista erőteljes növekedést kíván elérni Kínában. Fotó: TTTech Auto

A bécsi székhelyű szoftverspecialista TTTech Auto Kínában szeretné forgalomba hozni járműszoftver-platformját, a MotionWise-t, és erre a célra saját leányvállalatot alapított Sanghajban. "Ázsia az egyik legfontosabb növekedési régió" - mondja Friedhelm Pickhard, a TTTech Auto növekedési igazgatója. "Különösen a kínai autógyártók nagyon ambiciózusak az automatizált járműfunkciók fejlesztésében és a következő lépés megtételében az autonóm járművek felé."

Kínában a TTTech Auto-t már a Technomous képviseli, amely a VW partnerével, a SAIC-cal közös vállalat. A saját irodával való bővítést az Aptiv és az Audi 250 millió eurós beruházása, valamint a bejelentett növekedési stratégia hátterében kell szemlélni.

Gyorsabb szoftverfejlesztés

A MotionWise szoftvermodul biztosítja, hogy a biztonság szempontjából kritikus adatok megbízhatóan és valós időben feldolgozhatók legyenek a járműben. Előtérbe helyezi a biztonság szempontjából kritikus funkciókat, és garantálja azok végrehajtását és az autó kellő időben történő reagálását. A jövőben a speciális eszközök lehetővé teszik az autógyártók számára, hogy jelentősen felgyorsítsák a szoftverfejlesztési folyamatot az ötlettől a sorozatgyártásig, beleértve az éteren keresztüli frissítéseket és az értékesítés utáni értékesítést is. „Sanghaji irodánkból szakértelemmel és technológiával támogatjuk a kínai autógyártókat, hogy biztosítsuk a jövő járműgenerációinak rendszerbiztonságát, és lerövidítsük szoftverfejlesztési idejüket” – mondja Yang Ouyang, a TTTech Auto kínai vezérigazgatója.

A TTTech Auto 2018-ban alakult az Audi, az Infineon, a Samsung és a TTTech részvételével, hogy egy globálisan telepíthető, biztonságos járműszoftver-platformot hozzanak létre az automatizált és autonóm vezetéshez. A bécsi központban és több mint tíz helyszínen Európában, az USA-ban és Ázsiában a TTTech Auto 1200 alkalmazottja dolgozik együtt vezető autógyártókkal a vezetői segítségnyújtás és az autonóm vezetés területén. A vállalat már számos technológiai vállalatot vásárolt fel vagy fektetett be Franciaországban, Spanyolországban és Törökországban, hogy elérje növekedési céljait.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.01.29
Az Inception első pillantásra a távoli jövő autójának tűnik. A koncepció azonban már most is....
2023.01.29
Hamisított adásvételi szerződésekre bukkant egy használtautó-kereskedő cégnél az adóhatóság,....
2023.01.29
Története legnagyobb forgalmát érte el tavaly a főként robogókat és motorkerékpárokat gyártó olasz....
2023.01.29
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Nagyon nagy a baj! ..
2023.01.29
Egy az M3-as autópályán lerobbant tehergépkocsi mentését végző autómentő vezetőjét gázolta halálra....
2023.01.29
Itt a koriszezon, Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjaiban megmutatjuk a legfontosabb....
2023.01.29
A dinamikus kupé japán belpiacos változata esett át egy enyhe ráncfelvarráson - a belső teret új....
2023.01.29
Sikeresen startolt a BME (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) Aerospace Team által....
2023.01.29
A Pirelli Elect, az e-járművek és plug-in hibridek technológiai csomagja mostantól a gumiabroncs-....
2023.01.29
Egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elsodort egy gyalogost Táplánszentkereszt....