AMTS

Az AMTS-en emlékezik a Jet Power Hungary Ken Block-ra a Can-Am márkanagykövetére

2023.02.23.

A Bombardier Recreational Products (BRP), magyar importőr cége, a Rotax motorral hajtott legendás Can-Am és Sea-Doo jet ski-ket, quadokat, trike-okat és homokfutókat több évtizede hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft is a hazai gépjárműimportőrök között, látványos standdal lesz jelen a március 17-én nyíló AMTS Automobil és Tuning Show-n - tudtuk meg a cég kommunikációs igazgatójától. 

Bóday Pál elmondta: "a rendezvény szervezői mellett - akik a nemrégiben elhunyt legendás driftbajnok, Ken Block munkásságáról legutolsó, különleges autójának, az Audi S1 Hoonitron idehozatalával  emlékeznek -  a Jet Power Hungary standján is fejet hajtunk a világhírű autóversenyző előtt."
- Ken Block hosszú évekig, és egészen haláláig működött együtt anyacégünk, a BRP Can-Am márkájával, világszerte komoly reklámot generálva minőségi járműveknek - fogalmazott Bóday Pál, aki hozzátette: "a Jet Power Hungary standján Ken Block, és a Can-Am együttműködésének fotóival ,és a Can-Am hazai márka nagykövetének, Kiss Norbert sokszoros Európa bajnok autóversenyzőnek, és cégünk alapítójának, Gerencsér Csaba jet ski világbajnoknak a részvételével emlékezünk a korszakalkotó sportemberre. 
A kiállítandó újdonságokkal kapcsolatban Bóday úgy fogalmazott: "három és négy keréken egyaránt a csúcsmodellekkel szeretnénk elkápráztatni az AMTS közönségét, ezért várhatóan a Can-Am Spyder RT Sea-To-Sky, a Maveric MAX XSR Turbo RR Smart-Shox és a Can-Am Outlander 1000 Max DPS T modelleket nézhetik meg testközelből a látogatók."
Bóday Pál azt is hangsúlyozta: "a globális ellátási és logisztikai láncok máig fennálló problémái miatt várhatóan az idei év sem lesz zökkenőmentes, több olyan újdonság is várható, amely - remélhetőleg - éppen az AMTS előtti napokban érkezik meg Magyarországra, és élőben itt láthatják először a vásárlók, érdeklődők.
- Sajnos csak az idei esztendő utolsó negyedére várható leghamarabb, hogy megérkezzenek a CAN-Am elektromos motorkerékpárjai, amelyek új fejezetet nyitnak a gyártó és az importőr életében is. 
Bóday úgy fogalmazott: quadjaink, homokfutóink, és jet-ski-ink egy rendkívül igényes szubkultúrának szólnak, de a motorkerékpárok érkezésével egy sokkal szélesebb, nagyobb piacra lépünk, annak minden lehetőségével és kihívásával.
A kommunikációs igazgató szerint "míg a quadok, homokfutók és jet-ski-k piacán Magyarországon lényegében piacvezetők, és hosszú ideje az egyik legmeghatározóbb szereplők vagyunk, a motorpiacon egy ehhez hasonló státuszt kemény munkával kell majd kivívnunk. Ebben azonban nagy segítség lesz az, hogy mind a Can-Am márkanév, mind pedig importőr cégünk, a Jet Power Hungary, jól csengő, megbízható brand a gépjárműiparban, és kereskedelemben. Így a bizalom megvan ahhoz, hogy - akár saját márkakereskedő hálózat kiépítésével - a motorpiacon is bizonyítsunk."
 
 
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.10.03
Ilyen autókkal járt az egykori kommunista gerillavezér, jugoszláv államelnök. ..
2023.10.03
A Tundra 1794 Limited Edition nem egyszerű pickup: minden helyzetben stílusosabban és ügyesebben....
2023.10.03
Köszönhetően az új európai uniós emissziós normák lazításának, továbbra is számolhatnak a gyártók....
2023.10.03
A Hungarian Motorsport Academy pilótája, Molnár Martin egyedüli magyarként bekerült a nívós Richard....
2023.10.03
A kínai export akadozik, szinte minden külkereskedelmi ágazatban csökken a kereslet külföldön.  A....
2023.10.03
A GreenGo elektromos autómegosztó és a II. kerületi önkormányzat együttműködésének részeként....
2023.10.03
Sorra adják le a versenydarabokat a Pajtában a csütörtöki szárazkolbászversenyre. ..
2023.10.03
A Fairium Next Generation Riders Team pilótája a tavalyi Northern Talent Cup bajnoka október 8-9-én....
2023.10.03
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi és kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető....
2023.10.03
A világkereskedelem ismét növekszik és az ellátási láncok világszerte stressz alatt állnak. Hogyan....