jubileum

750 éves Győr városa – az Audi Hungaria támogatja a rendezvénysorozatot

2021.05.31.

Az Audi Hungaria 1993-ban 180 lehetséges telephely közül választotta ki Győr városát és telepedett le a kisalföldi megyeszékhelyen. Az elmúlt 28 évben együtt fejlődött város és vállalat, míg mára Magyarország egyik legfejlettebb régiójává vált. Győr idén ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. A régió legnagyobb munkáltatójaként az Audi Hungaria számára magától értetődő az a szerepvállalás, mellyel a város lakóinak életminőségének javításához járul hozzá. 

Ennek szellemében támogatja a város kulturális- és sportéletét, valamint a régió szociális kezdeményezéseit, így a hosszú évtizedes együttműködés jegyében örömmel állt a város által szervezett jubileumi rendezvénysorozat mögé is.

A 2021-es évben Győr városa nagyszabású eseménysorozattal ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. E jeles évforduló kiváló alkalmat ad arra, hogy Győr városa felidézze történelmét, megmutassa a győrieknek, valamint az ide látogatóknak az értékeit, művészetét és kultúráját, felelevenítse hagyományait, egyben a fiatalok igényeit is beemelje a tervezett programsorozatba, „A jelenért, a jövőért, de megtartva a múltat” mottóval. A városban számos koncert, helytörténeti kiadvány és országos óriásplakát népszerűsíti és kíséri a jubileumi évet. „Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk az évforduló színes eseményeit. A rendezvénysorozat növeli Győr városának életszínvonalát, és egyedülálló kulturális élményeket kínálnak, nemcsak munkatársainknak, de a város polgárainak is", mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

 

Az Audi Hungaria felelős vállalatként alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális- és sportéletének. A prémiumgyártó 2002 óta főszponzora a világhírű Győri Balettnek, 2006 óta a többszörös Bajnokok Ligája és magyar bajnok győztes Győri Audi ETO KC-nek, 2016 óta pedig a Győri Filharmonikus Zenekarnak. Emellett a vállalat számos rendezvényt és kulturális eseményt támogat a régióban: a Győri Nyár zárókoncertjét vagy a pannonhalmi Jazz koncerteket.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.06.22
A következő napokban is forróságra lehet számítani. Emellett a magasban a Szaharából sivatagi por....
2021.06.22
Majdnem kigyulladt a szemlén a Mazda. ..
2021.06.22
A tavaszi HUMDA SIM LIGA szimulátorbajnokságon győztes Blazsán Patrik bejutott a tokiói olimpia....
2021.06.22
Sarah Simpson szeptember 1-től veszi át a Nagy-Britannia Porsche Cars vezérigazgatói posztját. ....
2021.06.22
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei június 22-én délelőtt....
2021.06.22
A Hyundai átveszi az amerikai robotikai céget, a Boston Dynamics-ot – írja az automobilwoche.de. Az....
2021.06.22
Rendkívül sokrétű megmérettetésen bizonyíthatták tudásukat a Ford Márkakereskedői hálózat....
2021.06.22
Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi az M7-es autópálya és az M0-s autóút....
2021.06.22
Vízvételi és hűsítőpontokat állított fel Budapest legforgalmasabb helyszínein a Budapesti....
2021.06.22
Több kilométeres a torlódás az M0-s autóút több részén is javítási munkák miatt - közölte az....