jubileum

750 éves Győr városa – az Audi Hungaria támogatja a rendezvénysorozatot

2021.05.31.

Az Audi Hungaria 1993-ban 180 lehetséges telephely közül választotta ki Győr városát és telepedett le a kisalföldi megyeszékhelyen. Az elmúlt 28 évben együtt fejlődött város és vállalat, míg mára Magyarország egyik legfejlettebb régiójává vált. Győr idén ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. A régió legnagyobb munkáltatójaként az Audi Hungaria számára magától értetődő az a szerepvállalás, mellyel a város lakóinak életminőségének javításához járul hozzá. 

Ennek szellemében támogatja a város kulturális- és sportéletét, valamint a régió szociális kezdeményezéseit, így a hosszú évtizedes együttműködés jegyében örömmel állt a város által szervezett jubileumi rendezvénysorozat mögé is.

A 2021-es évben Győr városa nagyszabású eseménysorozattal ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. E jeles évforduló kiváló alkalmat ad arra, hogy Győr városa felidézze történelmét, megmutassa a győrieknek, valamint az ide látogatóknak az értékeit, művészetét és kultúráját, felelevenítse hagyományait, egyben a fiatalok igényeit is beemelje a tervezett programsorozatba, „A jelenért, a jövőért, de megtartva a múltat” mottóval. A városban számos koncert, helytörténeti kiadvány és országos óriásplakát népszerűsíti és kíséri a jubileumi évet. „Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk az évforduló színes eseményeit. A rendezvénysorozat növeli Győr városának életszínvonalát, és egyedülálló kulturális élményeket kínálnak, nemcsak munkatársainknak, de a város polgárainak is", mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

 

Az Audi Hungaria felelős vállalatként alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális- és sportéletének. A prémiumgyártó 2002 óta főszponzora a világhírű Győri Balettnek, 2006 óta a többszörös Bajnokok Ligája és magyar bajnok győztes Győri Audi ETO KC-nek, 2016 óta pedig a Győri Filharmonikus Zenekarnak. Emellett a vállalat számos rendezvényt és kulturális eseményt támogat a régióban: a Győri Nyár zárókoncertjét vagy a pannonhalmi Jazz koncerteket.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.05
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Úgy tűnik talán lesz egy kis tél. ..
2021.12.05
Vannak vagy talán voltak olyan hírek, hogy a Jaguar megszünteti a limuzin gyártást és kivonul a....
2021.12.05
Félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök - írja a police.hu. ..
2021.12.05
Növelni tudta enyhén a járműeladást az idén az Óbudai Javító Kft. a koronavírus-válság sújtotta....
2021.12.05
A Budapesti Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmmel hívja fel a figyelmet arra, hogy....
2021.12.05
Elkezdődött a december, aki eddig nem készítette fel az autóját a téli időszakra, ne várjon tovább....
2021.12.05
A magyarországi autópiacon a következő időszakban nem valószínű a 2020. évihez hasonló visszaesés,....
2021.12.05
A Budapest felé vezető oldalon történt az eset - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.12.05
Úgy tűnik, hogy érdemes megjegyezni a Gaussin nevet, hiszen a szándékaik komolyan a nullemissziós....
2021.12.04
Az amerikai Anderson Economic Group piackutató október végén megjelent tanulmánya meglepő dolgot....