jubileum

750 éves Győr városa – az Audi Hungaria támogatja a rendezvénysorozatot

2021.05.31.

Az Audi Hungaria 1993-ban 180 lehetséges telephely közül választotta ki Győr városát és telepedett le a kisalföldi megyeszékhelyen. Az elmúlt 28 évben együtt fejlődött város és vállalat, míg mára Magyarország egyik legfejlettebb régiójává vált. Győr idén ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. A régió legnagyobb munkáltatójaként az Audi Hungaria számára magától értetődő az a szerepvállalás, mellyel a város lakóinak életminőségének javításához járul hozzá. 

Ennek szellemében támogatja a város kulturális- és sportéletét, valamint a régió szociális kezdeményezéseit, így a hosszú évtizedes együttműködés jegyében örömmel állt a város által szervezett jubileumi rendezvénysorozat mögé is.

A 2021-es évben Győr városa nagyszabású eseménysorozattal ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. E jeles évforduló kiváló alkalmat ad arra, hogy Győr városa felidézze történelmét, megmutassa a győrieknek, valamint az ide látogatóknak az értékeit, művészetét és kultúráját, felelevenítse hagyományait, egyben a fiatalok igényeit is beemelje a tervezett programsorozatba, „A jelenért, a jövőért, de megtartva a múltat” mottóval. A városban számos koncert, helytörténeti kiadvány és országos óriásplakát népszerűsíti és kíséri a jubileumi évet. „Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk az évforduló színes eseményeit. A rendezvénysorozat növeli Győr városának életszínvonalát, és egyedülálló kulturális élményeket kínálnak, nemcsak munkatársainknak, de a város polgárainak is", mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

 

Az Audi Hungaria felelős vállalatként alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális- és sportéletének. A prémiumgyártó 2002 óta főszponzora a világhírű Győri Balettnek, 2006 óta a többszörös Bajnokok Ligája és magyar bajnok győztes Győri Audi ETO KC-nek, 2016 óta pedig a Győri Filharmonikus Zenekarnak. Emellett a vállalat számos rendezvényt és kulturális eseményt támogat a régióban: a Győri Nyár zárókoncertjét vagy a pannonhalmi Jazz koncerteket.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.06.25
Kulcscsontja mellett bordái is eltörtek Gönczy Gergőnek, akit három társával együtt ütött el egy....
2022.06.25
Jó tudni, hogy napokon belül megszűnik a műszaki érvényessége azon gépjárműveknek, amik már eddig....
2022.06.25
A légitársaságok kereskedelmi gyakorlataival kapcsolatban felmerülő fogyasztói panaszokról, piaci....
2022.06.25
Egy második magyar városban, Budapest után Siófokon is elindítja közösségi rollermegosztó....
2022.06.25
Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát Herceghalomnál szombat délután....
2022.06.25
Pénteken még nem tudták átállítani a összes érintett Mol-kutat ahhoz, hogy ne lehessen 50 liternél....
2022.06.25
Olajembargó, infláció, háború, koronavírus-járvány ide vagy oda, számos nagyon drága luxus- és....
2022.06.25
A Carnotie autókezelő platform adatai szerint a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet alatt....
2022.06.25
Egy ember meghalt, ketten megsérültek egy személyautóban, amely kamionnal ütközött össze szombat....
2022.06.25
Egyelőre nem széleskörben előforduló esetről van szó, csak mindössze egyről, ugyanakkor aggasztó,....