Kia

Új alkalmazással mutatja be elektromos autóit a Kia

2020.06.18.
Go Electric néven mutatta be vadonatúj alkalmazását a Kia Motors Europe. A szoftver a márka elektromos autóit hivatott részletesen és érthetően megismertetni a környezetbarát modellek iránt érdeklődő vásárlókkal. 
 
Többek között olyan sokakat foglalkoztató kérdésekre igyekszik választ adni, hogy miként működik az elektromos hajtáslánc, hogyan zajlik a töltési folyamat, sőt, a felhasználók azt is megtudhatják, miben különbözik az elektromos járművek nyújtotta vezetési élmény a belső égésű motorral felszerelt autókétól. 
 
A Go Electric első változata a márka legnagyobb példányszámban eladott modelljére, a tisztán elektromos üzemű e-Niro crossoverre fókuszál, és minden információ elérhető a népszerű típusról, beleértve a műszaki alapokra, a használatra és az akkumulátor kapacitására vonatkozó tudnivalókat is. 
 
 
Ahhoz, hogy az ügyfelek összeállíthassák az igényeiknek megfelelő autót, a Go Electric alkalmazás úgynevezett kiterjesztett valóságot hoz létre, ami – a táblagép, illetve okostelefon kameráját és kijelzőjét használva – a kiválasztott színre „festi” az adott kocsit, mi több, arra is képes, hogy egy adott helyen (például bemutatóteremben, valós környezetben stb.) jelenítse meg azt. További érdekesség, hogy a kevert valóság (mixed reality, MR) előnyeit is kihasználhatják a márkakereskedők, tehát további információk és illusztrációk bukkanhatnak fel a jármű képén, újabb és újabb adatokat tárva a felhasználók elé. 
 
A Go Electric alkalmazást a Kia értékesítők is használják majd, hogy minél hatékonyabb formában mutathassák be a márka egyre bővülő elektromosautó-választékát a betérő ügyfeleknek. Mindemellett a koronavírus járvány is rámutatott, milyen fontos szerep hárulhat az alkalmazásra, hiszen a vásárlók otthonaikban, veszélytelenül böngészhetik a Kia kínálatát. 
 
Az angol nyelvű, iOS- és Android-kompatibilis szoftvert folyamatosan frissítik a Kia szakemberei, így a jövőben egyre több Európában forgalmazott elektromos autót, hibridet és plug-in hibridet ismerhetnek meg a vásárlók. Emellett a választható nyelvek száma is bővül majd, miként maga a tartalom is sokrétűbbé válik az elkövetkező időszakban. 
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.16
Ez nem több, mint egy kis kerek történet, melynek mozgatói nem meglepően kerekek. Induljon a sztori....
2022.08.16
Szlovéniában éjféltől csökken az üzemanyagok ára a sztrádákon kívüli töltőállomásokon - közölte a....
2022.08.16
A megengedett óránkénti 25 kilométer helyett 112 kilométeres sebeséggel közlekedett Brüsszel....
2022.08.16
A kormány folytatja a kisbenzinkutak támogatását, erre a célra 18,5 milliárd forintot különített el....
2022.08.16
A Seeing Machines és a Magna egy új vezetőfelügyeleti rendszer piacr..
2022.08.16
Az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalának 26-os kilométerszelvényében 2022. augusztus 16-án....
2022.08.16
Újra lendületben van a kínai autópiac: júliusban 30 százalékkal nőttek az eladások – írja az....
2022.08.16
2017-ben a Tesla főnöke, Elon Musk bemutatta a "Semi" nevű elektromos teherautót, a gyártást pedig....
2022.08.16
A karcagi rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 4-es....
2022.08.16
Szezonbeli legjobb eredményének elérése után Rácz Geri Snettertonban folytatta idei szezonját. A....