járműeladások

A Lamborghini Svédországban terjeszkedik

2022.05.12.

Az új bemutatóterem hivatalos megnyitója Stockholmban volt – írja a német tulajdonban levő olasz sportautó gyártó honlapján.

 

Az Automobili Lamborghini hivatalosan is megnyitotta új bemutatótermét Stockholmban: Svédország második bemutatóterme a fővárosban csatlakozik a Lamborghini első sikeres franchise-helyéhez, amely az ország déli részén fekvő Malmőben található. Mindkét márkakereskedést a Semler Premium luxus- és szuperautó-kiskereskedelmi csoport üzemelteti.

Fotók: Lamborghini

„Ez egy fontos terjeszkedés a Lamborghini számára skandináv piacunkon, amely az elmúlt évtizedben erőteljes és következetes növekedést mutatott az eladásokban és a márka iránti lelkesedésben” – mondta Francesco Cresci, az Automobili Lamborghini EMEA régiós igazgatója. Több mint 100 meghívott ügyféllel és VIP vendéggel vett részt a bemutatóterem hivatalos megnyitó rendezvényén. „Ez a második márkakereskedés kiterjedt Lamborghini környezetet teremt növekvő számú svéd ügyfelünk számára. Lelkesek az itt bemutatott Huracán Tecnica, valamint szupersportmodelljeink és természetesen a szuper SUV Urus iránt.”

A vadonatúj stockholmi bemutatóterem és értékesítési központ a várostól északra, az E4-es autópályán található. Ott könnyen megközelíthető a városközpontból és az Arlanda repülőtérről is.

„Új stockholmi kereskedésünk a skandináv piacon történő befektetéseink kezdetét jelenti. Régiónkban növekvő keresletet látunk a Lamborghini termékek iránt. Vadonatúj bemutatótermünk közelebb hozza az élményt mind a meglévő, mind a jövőbeni skandináv Lamborghini-tulajdonosokhoz” – magyarázza Johan Mårtensson, a Semler Premium Sweden hivatalos márkakereskedője.

Az új, 424 négyzetméteres bemutatóterem 360 fokos élményt nyújt az autók szerelmeseinek. A Lamborghini által képzett szakértők végigvezetik az ügyfeleket az új és használt Lamborghini modellek széles skáláján és a külön Ad Personam szekción. A testreszabási programmal a tulajdonosok szinte korlátlan lehetőségekkel személyre szabhatják új autójukat. Ide tartozik a fényezés, a bőr, az egyedi varratok, a szénszálas elemek és sok más exkluzív lehetőség. Az új hivatalos szervizközpont teljes értékesítés utáni szolgáltatást is kínál a régió tulajdonosai számára.

„Célunk, hogy a stockholmi bemutatóteremmel a végső célpontot teremtsük a jelenlegi és jövőbeli Lamborghini-rajongóknak. Ez egy élményközpont, ahol szeretettel várjuk a leendő vásárlókat és azokat, akik szeretnék értékelni a Lamborghini kínálatában található fantasztikus sportautókat: ez egy olyan hely, ahol ihletet meríthet leendő álomautójához” – mondja Johan Mårtensson.

Jelenleg 74 Lamborghini márkakereskedés működik az EMEA-ban (Európa, Közel-Kelet és Afrika), míg a világméretű hálózat 173 márkakereskedőből áll.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.16
A Hyundai és a Motional közösen fejlesztik az IONIQ 5 alapú robottaxit, amelyet fejlett autonóm....
2022.05.16
Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek....
2022.05.16
A sorozatgyártást előkészítő utolsó finomhangolási fázisba lépett a BMW M GmbH első hálózatról....
2022.05.16
Bárki is nyeri meg a 7-Eleven nyereményautóját, mostantól nem lesz gondja arra, hogy hova tegye a....
2022.05.16
Az ABB Robotics bemutatja a világ első, robotfestésű, műalkotásnak minősülő “art car” autóját. ..
2022.05.16
A világ lakosságának több mint a fele jelenleg városi területeken él és ez az arány az emberiség....
2022.05.16
A Renault Rosszija részvényei Moszkva város, a Renaultnak az Avtovazban lévő részesedését pedig az....
2022.05.16
A tisztán elektromos hajtású Niro EV 460 kilométeres hatótávolságot kínál és a plug-in hybrid is....
2022.05.16
Megrongálták Nyíregyházán, a KRESZ-tanpályán kihelyezett közúti jelzőtáblákat – írta a police.hu. ..
2022.05.16
Két kategóriában is magyar győzelem született a motorcsónakosok Hydro GP világbajnoki sorozatának....