támogatás

Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházánál találkoznak a Harley-sek

2022.05.16.

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson tulajdonosok május 26 és 28 között a 2022-es Open Road Tour-ra, amely a Harley-Davidson Budapest szervezésében  Európa egyik legnagyobb ilyen motoros túrájának ígérkezik. 

A várhatóan sok száz motorost felvonultató nagy túra egyik gyülekező pontja azonban egy kicsi heves megyei falu, Kápolna, ahol május 27-én, pénteken találkoznak a Harley-sek, hogy egy-két órás pihenő után, innen induljanak tovább Egerbe, majd másnap Debrecenbe. 
- Tudatosan döntöttünk úgy, hogy Káponán, Kiss Norbi Macskaárvaházánál tervezzük az Open Road Tour második, pénteki napjának gyülekező pontját. Nagyon sokan közülünk elkötelezettek az állat és a természetvédelem iránt, és természetesen Norbi autósportban magyarként elért világszínvonalú teljesítményére is büszkék vagyunk - fogalmazott Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa, az Open Road Tour ötletgazdája, aki hozzátette: természetesen nem érkeznek üres kézzel Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházához.
- Mi is elültetünk a Kiss Norbi által alapított közösségi erdőben egy fát, persze egy ránk jellemző, különlegességet, egy Amerikai Mamutfenyőt, és mindenkit arra kérünk, hogy amennyiben lehetősége van, támogassa a Kiss Norbi Macskaárvaházának állatmentő munkáját - fogalmazott Hankó Ákos, aki még az Open Road Tour bemutatkozó sajtótájékoztatójára is meghívta díszvendégnek Norbit.
- Büszkék vagyunk és örömmel várjuk a Harley-sokat Kápolnán - fogalmazott a település szintén motoros alpolgármestere Szalóki Péter, aki bízik abban, hogy élmény lesz a motorosok számára a faluban töltött néhány óra.
- Egy DJ közreműködésével motoros zenékkel készülünk, és lehetővé tesszük, hogy a Kápolnán működő Mezőgazdasági és Gépészeti Értékőrző Egyesület (MEGÉRTE) különleges, autóit, motorjait, és nem ritkán nyolcvan-száz éves mezőgazdasági járműveit az érdeklő motorosok megnézhessék és érdekes információkat is kapjanak róluk - fogalmazott az alpolgármester, hozzátéve: természetesen Kápolna vezetői ezúttal is csatlakoznak a Kiss Norbi által alapított helyi közösségi erdő gyarapításához, ezúttal a Harley-sok társaságában ültetnek el ők is egy újabb fát a Tarna folyó árterében. 
Az Open Road Tour keretében két egykori motoros, Eger alpolgármestere, Minczér Gábor, és a történelmi város egyik fertálymestere, Kovács Attila is nyeregbe pattan: egy-egy Harley társaságában vezetik a Harley-es konvolyt Hankó Ákos társaságában Egerben a Dobó térig, ahol Mirkóczky Ádám a város polgármestere, Knezsik István az Autós nagykoalíció elnöke, a rendezvény fővédnöke, és a Road zenekar várja majd a motorosokat - és az egrieket. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.06.30
Nem is akárhová, hanem a középkategória felső harmadába, tehát a Passat, Insignia, vagy éppen a....
2022.06.30
Jogerősen felmentette a bíróság az M3-as autópályán 2016-ban történt halálos tömegszerencsétlenség....
2022.06.30
Az új Neta S Yaoshi elektromos szedánt az ingyenes töltés lehetőségével és egy brutális motorral....
2022.06.30
Az európai repülőtereken tapasztalható munkaerőhiány, amely a légiforgalom nyári emelkedésével....
2022.06.30
Nézze meg a videót! ..
2022.06.30
Elfogadta az üzemanyagok 50 banis - 40 forintnak megfelelő - árkompenzációjáról szóló sürgősségi....
2022.06.30
A versenyhivatali eljárás elhúzódása miatt az eredetileg tervezettnél később, várhatóan ősszel....
2022.06.30
Az új Citroen C4 X & Ë-C4 X szakít a bevett normákkal: sziluettjében egy elegáns fastback, egy....
2022.06.30
A Mars egész felszínét körbefotózta a kínai Tienven-1 űrszonda és a Csu-Zsung marsjáró tavaly május....
2022.06.30
Miután megtapasztaltam a BMW M240i ördögi erejét és tökéletes stabilitását, kipróbáltam a kettes....