e-autó

Kezdetét veszi a BMW i magyarországi forgalmazása

2014.11.04.

November 1-jétől kezdődően a magyarországi ügyfelek számára is elérhetővé váltak a BMW i modellek, amelyeket az érdeklődök Magyarországon elsőként a Wallis Motor Duna budapesti márkakereskedésében tudnak megtekinteni, kipróbálni, valamint megrendelni.

A BMW i modellek forgalmazása, csak és kizárólag az erre a célra kialakított BMW márkakereskedésekben lehetséges, ezért az elmúlt hónapokban a Könyves Kálmán körúti szalon jelentős átalakításon esett át. A megújult kereskedésben egy 100 m2-es területen dedikáltan a BMW i modellekkel foglalkoznak a munkatársak, köztük egy, az érdeklődőknek részletes termékinformációt átadó ún. „Product Genius” szolgálja ki az igényeket.

„Nagyon nagy örömöt jelent számunkra, hogy az elmúlt időszakban mutatott magyarországi értékesítés növekedésnek, valamint a piacban rejlő potenciálnak köszönhetően a BMW Group úgy ítélte meg, hogy Magyarországon is megindulhat ezeknek a jövőbemutató modelleknek a forgalmazása, valamint az is elismerés a hazai szervezetnek, hogy a Közép-kelet európai régióban az elsők között lehetünk, akik ezt a forgalmazási jogot megkapták.  Bízunk benne, hogy az elkövetkező években egyre több BMW i modellt láthatunk majd Magyarország útjain közlekedni. A Wallis Motor Duna BMW i bemutatóterme maximálisan követi a nemzetközi sztenderdeket, a szalonrész kialakítása, stílusa, hangulata mind magukban hordozzák a BMW Group számára kiemelten fontos hosszú távú fenntarthatóság üzenetét. ” – mondta el Baudouin Denis, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója a hivatalos nyitóceremónia alkalmával.

Baudouin Denis, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója

A BMW i almárka kisebb, mindennapi közlekedésre kialakított városi prémium autója, a BMW i3 alapáron 11 830 000 forinttól érhető el.  Az i3 kétféle verzióban választható, amelyből a teljesen elektromos kiadás 130-160 kilométer hatótávra képes a használat intenzitásának függvényében, míg a hatótáv-növelő megoldással (Range Extender) bővített verzió már összességében 300 kilométer megtételére alkalmas. A márka hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtású sportautója, az i8 alapáron 40 775 000 forinttól érhető el a hazai vásárlók számára. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.08.09
Izgalmas csomagot dolgozott ki városi szabadidőjárművéhez a Toyota. A Yaris Cross GR Sport a Toyota....
2022.08.09
A Ferrari 23 555 járművet hív vissza az Egyesült Államokban. Az ok: fékproblémák szinte minden....
2022.08.09
Henry Ford már autógyártás korai éveiben felismerte, a komplexitás nem tesz jót a gyártási....
2022.08.09
Erős növekedés az év első felében: a Porsche AG jelentősen növelte bevételeit és működési profitját....
2022.08.09
Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali....
2022.08.09
A mobilitási piac régóta kacérkodik a cserélhető akkumulátorok gondolatával. A Toyota most....
2022.08.09
Angela Merkel volt német kancellárt az Eurowings repülőgépén fényképezte le telefonjával egy olvasó....
2022.08.08
Az 1-es számú főút 145-ös kilométerszelvényében közlekedett egy török honosságú tehergépkocsi....
2022.08.08
Egy rossz döntés örökre megváltoztatja az életet – a megrázó kisfilm egy olyan képzelt esetet mutat....
2022.08.08
A Porsche bővíteni szeretné stratégiai e-bike (elektromos kerékpár) elkötelezettségét. Ennek....