Bemutató

Jürgen Klopp már vezette az új Opel Mokkát

2020.04.24.

 Hogyan lehet fellelkesíteni valakit, aki már (majdnem) mindent megélt? Mutatni kell neki egy új Opelt! A jelen esetben az új Mokkát. Csak megmutatni? Nem – még jobb bevonni az illetőt a tesztprogramba. Az Opel Mokka második nemzedéke ugyanis éppen most teljesíti érettségi vizsgáját. Prominens tesztelő ült be az előszériás kocsik egyikébe: a Liverpool edzője, Jürgen Klopp. Ő, az Opel márkakövete kapott lehetőséget, hogy lepörgesse az első próba-kilométereket egy tisztán akkumulátoros-elektromos Opel Mokka-e volánjánál.

Egyértelmű az eredmény: „Szuper autó! Nektek is óriási élményt szerez majd. El sem tudjátok képzelni! Én már mentem vele“, áradozott Klopp az új Mokkával kötött első ismerkedés után. A FIFA 2019-es Világ Edzője és a dortmundi, illetve mainzi Opel-partnerklub egykori edzője igazi autó- és Opel-rajongó. Büszkén hajt a Szigetországban egy jobbkormányos Opel Insigniát, amelyet „menőnek” tart.

A karizmatikus, rokonszenves és sziporkázó Jürgen Klopp nyolc éve tartozik az Opel-családhoz. Ezalatt az Opel több mint húsz országos és nemzetközi tévékampányában játszott vezető szerepet. Továbbá motivációs történetekkel lép fel dolgozók és kereskedők rendezvényein, de sokat foglalkoztatják interjúalanyként is.

A második generációs Mokkát ismét, akárcsak 2012-es debütálásakor, egyszerűen Mokkának hívják, hozzátoldott X nélkül. Akkoriban az első Mokka kompakt külső méreteivel és a szerethető megjelenésével gyakorolt mély benyomást. Kicsi és robusztus az új is – de sokkal progresszívebb, modernebb: még kompaktabban veti bele magát a város forgalmába, és még szemtelenebb stílussal vonja magára a figyelmet. Extra hatékony, letisztult és merész, ráadásul persze elektromos, vevője tetszés szerint választhatja belsőégésű- vagy villanymotorral.

Jürgen Klopp a jelek szerint más választott: „Egy Opel, egy zöld Mokka, elektromos, micsoda verda!“ Szaknyelvre lefordítva – teszt teljesítve.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.13
A nemzetközi motorsportok globális visszatérésével kezdetét veszi az Aston Martin Racing Driver....
2020.08.13
A koronavírus-járvány következtében átalakulnak a vásárlási szokások: a Nemzeti Útdíjfizetési....
2020.08.13
Szinte közhellyé vált "motorosokról" beszélni, akár dícsérni, akár szidni akarják őket...
2020.08.13
A Jaguar Classic hat, egymáshoz illő E-type-párossal ünnepli az emblematikus sportautó 60.....
2020.08.13
Jelentősen, 30,5 százalékkal 19,2 milliárd forintra csökkent a Rába csoport konszolidált árbevétele....
2020.08.13
A Kia Motors nyilvánosságra hozta a felfrissített Stinger első fotóit. Az ötajtós sportszedán....
2020.08.13
Az idén 9 százalékkal csökken a világ olajkereslete, de jövőre már 7,7 százalékkal növekszik a....
2020.08.13
Mint arról korábbi híradásunkban is beszámoltunk, mára virradóra halálos baleset történt Bócsánál,....
2020.08.13
Közlekedési balesetben meghalt egy férfi az 54-es úton Bócsa közelében ..
2020.08.13
Egy kivételesen elegáns Ferrari 360 Modenát terebélyes limuzinná alakítottak át Ausztráliában. Úgy....