Bemutató

Jürgen Klopp már vezette az új Opel Mokkát

2020.04.24.

 Hogyan lehet fellelkesíteni valakit, aki már (majdnem) mindent megélt? Mutatni kell neki egy új Opelt! A jelen esetben az új Mokkát. Csak megmutatni? Nem – még jobb bevonni az illetőt a tesztprogramba. Az Opel Mokka második nemzedéke ugyanis éppen most teljesíti érettségi vizsgáját. Prominens tesztelő ült be az előszériás kocsik egyikébe: a Liverpool edzője, Jürgen Klopp. Ő, az Opel márkakövete kapott lehetőséget, hogy lepörgesse az első próba-kilométereket egy tisztán akkumulátoros-elektromos Opel Mokka-e volánjánál.

Egyértelmű az eredmény: „Szuper autó! Nektek is óriási élményt szerez majd. El sem tudjátok képzelni! Én már mentem vele“, áradozott Klopp az új Mokkával kötött első ismerkedés után. A FIFA 2019-es Világ Edzője és a dortmundi, illetve mainzi Opel-partnerklub egykori edzője igazi autó- és Opel-rajongó. Büszkén hajt a Szigetországban egy jobbkormányos Opel Insigniát, amelyet „menőnek” tart.

A karizmatikus, rokonszenves és sziporkázó Jürgen Klopp nyolc éve tartozik az Opel-családhoz. Ezalatt az Opel több mint húsz országos és nemzetközi tévékampányában játszott vezető szerepet. Továbbá motivációs történetekkel lép fel dolgozók és kereskedők rendezvényein, de sokat foglalkoztatják interjúalanyként is.

A második generációs Mokkát ismét, akárcsak 2012-es debütálásakor, egyszerűen Mokkának hívják, hozzátoldott X nélkül. Akkoriban az első Mokka kompakt külső méreteivel és a szerethető megjelenésével gyakorolt mély benyomást. Kicsi és robusztus az új is – de sokkal progresszívebb, modernebb: még kompaktabban veti bele magát a város forgalmába, és még szemtelenebb stílussal vonja magára a figyelmet. Extra hatékony, letisztult és merész, ráadásul persze elektromos, vevője tetszés szerint választhatja belsőégésű- vagy villanymotorral.

Jürgen Klopp a jelek szerint más választott: „Egy Opel, egy zöld Mokka, elektromos, micsoda verda!“ Szaknyelvre lefordítva – teszt teljesítve.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.05.31
Magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradóra sikeresen felbocsátották Floridából a SpaceX....
2020.05.31
A koronavírus járvány jelenlegi fázisában a védőmaszkoknak jött el az ideje. Látva a kínálatot,....
2020.05.30
Nazhat Karim, a kurd származású építész, kemenceépítő mester több mint három évtizede tervez és....
2020.05.30
Vlagyimir Putyin orosz elnök javasolta, hogy 15,5 milliárd rubelt különítsenek el a kedvezményes....
2020.05.30
Michelisz és Tassi mellett egy újabb fiatal tehetség mutatkozik be a túraautó-világkupában –....
2020.05.30
Hamid Ghalijari Iránból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.05.30
A szombat reggeli frontális balesetben a személyautó mindkét utasa életét vesztette. ..
2020.05.30
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) rendelkezése alapján a 80 fős személyzetből legfeljebb....
2020.05.30
A modellfejlesztési beruházások akár 40 százalékkal is csökkenhetnek a hatékonyság növelésével. ..
2020.05.30
Egymás után nyitja meg Európa országaiban online márkakereskedéseit a Peugeot. Az internetes....