Hyundai Motor

A Hyundai Motor bemutatta a SEVEN tanulmányautót

2021.11.24.

A Hyundai Motor Company az AutoMobility LA kiállításon bemutatta új elektromos szabadidőjármű koncepcióját, a SEVEN tanulmányautót. A kategóriáján belül új távlatokat feltérképező elektromos szabadidő-tanulmány a Los Angeles-i konferenciaközpontban, a Hyundai Motor standján megtekinthető november 28-ig. A SEVEN mellett olyan kategóriaelső termékek is kiállításra kerülnek itt, mint az IONIQ 5 vagy az XCIENT Fuel Cell - írja a márka közleménye.

A 2019-ben bemutatott '45' és a 2020-as Prophecy tanulmányautók után érkező SEVEN új fejezetet nyit a Hyundai tisztán elektromos járműveket (BEV) tömörítő IONIQ almárkájának az életében. Ezen koncepciójárművek egyedi formai és innovatív technológiai megoldásaikkal az ügyfelek igényeit és elvárásait elébe helyezik az iparági szokásoknak. A SEVEN a Hyundai azon elkötelezettségét is egyértelműen megtestesíti, hogy 2045-re elérje a szénsemlegességet.

„A SEVEN tanulmányautó jól demonstrálja, milyen kreatív szemlélettel és fejlett technológiákkal segíti elő a Hyundai a villamosított mobilitást.”– mondta José Muñoz, a Hyundai Motor NorthAmerica elnök-vezérigazgatója. „A modell innovatív belső tere, környezetbarát hajtáslánca, valamint élvonalbeli biztonsági és kényelmi technológiái izgalmas jövőt ígérnek a Hyundai ügyfelei számára.”

- A SEVEN formavilága és innovatív megoldásai a Hyundai hamarosan bemutatkozó elektromos szabadidőjárművét (SUEV) előlegezi meg

- A rendkívüli térérzetet biztosító dizájn a Hyundai E-GMP platform adottságait kiaknázva egy kifejezetten akkumulátoros elektromos hajtáslánchoz optimalizált, vadonatúj szabadidőjármű-formátumot térképez fel.

- A belsőépítészet minden eddiginél nagyobb szabadságot és kényelmet biztosít az utasok számára, miközben a bútorokra emlékeztető ülések és a változatos funkciók egy prémium klubszoba élményét kínálják.

- A SEVEN higiéniát célzó szolgáltatásait, fenntartható anyaghasználata és innovatív térkialakítása rávilágít a Hyundai Motor ügyfélközpontúságára.  

- Az IONIQ akkumulátoros elektromos járművek egyre népesebb kínálata hatékonyan támogatja a Hyundai Motor villamosítási stratégiáját, valamint azon célkitűzését, hogy a vállalat 2045-re elérje a szénsemlegességet.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.01
Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével gyanúsít a Dunaújváros Rendőrkapitányság....
2021.12.01
Jövőre is hatfutamos országos bajnokságot rendeznek terepraliban, és a szakágvezetés novemberi....
2021.12.01
A személyautók kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának (kgfb) átlagos állománydíja 44 ezer....
2021.12.01
A BMW első, tisztán elektromos meghajtású luxuslimuzinjának prototípusai a hajtáslánc- és futómű-....
2021.12.01
„Autót szerelni menő!” - Interjú Őri Péter felkészítő tanárral. ..
2021.12.01
Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 324. kilométerszelvényében Fényeslitkénél 2021....
2021.12.01
Elindult a jövő évi országos és megyei autópálya-matricák előértékesítése. A vignettákat a Nemzeti....
2021.12.01
A beszállítói fennakadások és a félvezető alkatrészek hiánya miatt jelentős mértékben, tíz évvel....
2021.12.01
A romló járványhelyzet miatt a szervezők lemondták a januárra tervezett kiállítást. 2023-ban....
2021.12.01
Egy személy veszítette életét Sátoraljaújhely belterületén, amikor egy autó villanyoszlopnak....