filmes szuperhősök

Egy szuperhősnek sem könnyű feladat a parkolás

2021.10.12.

A Marvel moziuniverzum újabb alkotásában jutott szerephez a Lexus. A novemberben érkező ’Örökkévalók’ előzetesében az egyik címszereplő, Kingo a márka legújabb, legerősebb típusával igyekszik társai segítségére, ám akad egy kis probléma…

Amikor 2018-ban a Lexus először mutatkozott Marvel szuperhőssel az oldalán (pontosabban a tetején, ha felidézzük a ’Fekete Párduc’ című film ikonikussá vált üldözéses jelenetét), nem csak a közönséget, de a PR-szakmát is lenyűgözte. Az ősi kultúrájukat jövőbe mutató technológiai felkészültségükkel egyensúlyban tartó, egyszerre természetközeli és metropolita wakandai nép vezetője keresve sem választhatott volna magának hitelesebb autómárkát a Lexusnál, amely hasonló értékek mentén szólítja meg jellemzően tehetős, művelt, felvilágosult fogyasztókból álló ügyfélkörét szerte a világban.

A videó a képre kattintva indul.

A Lexus most visszatér a Marvel moziuniverzumba, és ahogy három éve, ezúttal sem egy átlagos szuperhős társaként láthatjuk. A pakisztáni származású Kumail Nanjiani által alakított Kingo egy szuperképességekkel rendelkező, halhatatlan lény, akit társaival, az Örökkévalókkal együtt az emberi faj felügyeletével bíztak meg még a történelem előtti időkben. Noha Kingo emberfeletti erőkkel bír, nem mentes az emberi gyarlóságoktól: magával ragadta őt a hírnév varázsa, és a történet szerint bollywoodi színészként éli emberi életét. Excentrikus igényessége autóválasztásában is megnyilvánul: a film előzeteseivel egy időben bemutatott reklámfilmben egy Lexus IS 500 F Sport Performance sportszedánnal igyekszik társaihoz, hogy együtt akadályozzák meg a világ pusztulását.

A csúcskivitelű Lexus IS ideális munkába járós autó egy szuperhős számára: 5,0 literes, 479 lóerős szívómotorjával kevesebb mint 5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, áthangolt futóműve és kisebb rugózatlan tömege kezessé és pontosan irányíthatóvá teszi. Aki azonban autóval merészkedik egy modern metropoliszba, annak akkor is problémát jelent a parkolás, ha történetesen isteni teremtmény… No, de ne lőjük le a slusszpoént: a reklámfilmből minden kiderül.

A ’Parkolóhely’ című reklámfilmet azok a Russo-fivérek rendezték, akiknek a Marvel moziuniverzum négy filmjét (Amerika kapitány: A tél katonája; Amerika kapitány: Polgárháború; Bosszúállók: Végtelen háború; Bosszúállók: Végjáték) is köszönhetjük. Nem csoda, hogy a kétperces szpotban számos húsvéti tojást – azaz az MCU-filmeket jól ismerő bennfentesek számára felismerhető, apró részletet – rejtettek el az alkotók; akinek van kedve és türelme, nézze végig alaposan a reklámot, hátha felfedez egyet-egyet ezek közül. Az ’Örökkévalók’ november ötödikén debütál, a legfőbb négykerekű szerepekben többek között a Lexus LS zászlóshajó, valamint a vadonatúj, második generációs Lexus NX középkategóriás szabadidőjármű is feltűnik majd.

Fotó: Lexus

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

                                      

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.22
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a....
2021.10.22
Valtteri Bottas, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb pénteken az első szabadedzésen a Forma-1-es....
2021.10.22
Ha nem vársz sokat, nem fogsz csalódni. ..
2021.10.22
Pick up-kedvelők számára érdekesség, hogy a Nissan vadonatúj Frontier 2022 NISMO Off Road....
2021.10.22
Az M3-ason baleset, az M43-ason a tranzitforgalom, az M0-áson műszaki hibás teherautó okoz....
2021.10.22
A 2022-ben rajtoló, teljesen megújult Air Race világbajnokságon egy bevált páros is ott lesz a....
2021.10.22
Szeptemberben nem adtak el egy Ferrarit sem, de nem volt rossz hónapjuk a luxusautó-kereskedőknek....
2021.10.22
Lezárták az 67-es utat Mozsgó és Szigetvár között baleset miatt – tájékoztatta a Baranya Megyei....
2021.10.22
Károkat és közlekedési fennakadásokat okozott és egy halálos áldozatot is követelt Németországban a....
2021.10.22
A magyar autóipar történelmi mérföldkőhöz érkezett azzal, hogy most először kezdődik meg az....